ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκάρουν και εξοργίζουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά

Σοκάρουν και εξοργίζουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά

Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και φέρνει στη δημοσιότητα το in, το πλοίο μόλις έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, ωστόσο μέσα στη θάλασσα φαίνεται ο 36χρονος, λίγο πριν πνιγεί.

Στη ανάρτηση, την οποία έκανε επιβάτης που βρίσκεται πάνω στο πλοίο, αναφέρεται πως «Πριν λίγη ώρα. Έδιωξαν δύο φορές τον άνθρωπο από το καράβι για την Κρήτη και την τρίτη τον πέταξαν στη θάλασσα. Τελικά πνίγηκε. Με εντολή εισαγγελέα το καράβι γυρνάει πίσω στο λιμάνι».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο (προσοχή σκληρές εικόνες)

Τα λεγόμενα του επιβάτη επιβεβαιώνονται και από βίντεο που δόθηκε νωρίτερα στη δημοσιότητα και δείχνουν τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να διαπληκτίζονται με τον εν λόγω άνδρα και στη συνέχεια να τον σπρώχνουν ώσπου εκείνος να πέσει μέσα στη θάλασσα.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ο 36χρονος, ενώ έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon να τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου.

Στη συνέχεια, ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου.

Σε νεότερο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο άτυχος άνδρας να επιπλέει νεκρός στη θάλασσα.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο