ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δολοφονική επίθεση στη Λούτσα: Η ενοικιαζόμενη οικία όπου είχαν βρει καταφύγιο τα έξι θύματα και ερευνά η αστυνομία

Δολοφονική επίθεση στη Λούτσα: Η ενοικιαζόμενη οικία όπου είχαν βρει καταφύγιο τα έξι θύματα και ερευνά η αστυνομία

Πολύ κοντά στο σημείο της ενέδρας θανάτου είναι το σπίτι όπου είχαν βρει καταφύγιο τα 6 άτομα που έπεσαν θύματα της δολοφονικής επίθεσης χθες το απόγευμα στη Λούτσα.

Κοντά στην ενέδρα θανάτου

Το σπίτι εντοπίστηκε από την Αστυνομία και τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβάλει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια ενοικιαζόμενη κατοικία τύπου Airbnb επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως

Η απόσταση είναι περίπου 1χλμ και με το αυτοκίνητο μέχρι την οδό Ακροπόλεως όπου σημειώθηκε δεν ξεπερνά τα 3 με 4 λεπτά.

Η ενοικιαζόμενη οικία όπου είχαν βρει καταφύγιο τα έξι άτομα

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε σχετικά απομονωμένο σημείο, έχει περιμετρικά μάντρα ενώ από την πλευρά του δρόμου έχει ψηλά φυτά προσφέροντας πλήρη κάλυψη από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο σπίτι επικεντρώνονται αρχικά στο αν εντοπιστούν όπλα που δεν βρέθηκαν στο όχημα ή στην κατοχή των θυμάτων καθώς επίσης και αν είχαν κρύψει κάποια ποσότητα ναρκωτικών.

Από εκεί και πέρα θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για έγγραφα που να ταυτοποιούν τα θύματα και τα άφησαν πίσω τους ενώ θα γίνει έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία DNA που ίσως φανούν χρήσιμα στην πορεία των ερευνών.

Έφυγαν άρον άρον

Όπως όλα δείχνουν τα 6 άτομα έμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι κάποιες ήμερες. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι ότι το εγκατέλειψαν μάλλον βιαστικά και για αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν αφήσει πίσω κάτι που δεν θα ήθελαν.

Επίσης θεωρείται πλέον βέβαιο ότι οι δράστες γνώριζαν το κρησφύγετο και το παρακολουθούν. Έτσι κατάφεραν να στήσουν την ενέδρα θανάτου στην οδό Ακροπόλεως.

Μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και εσωτερική διαρροή, κάποιος δηλαδή από την ομάδα να έδινε πληροφορίες ενημερώνοντας σχετικά για τις κινήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ώρες μετά το μακελειό εντοπίστηκε και συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ένας 32χρονος Τούρκος που είχε προορισμό τη Μυτιλήνη. Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 σφαίρες των 9 χιλιοστών, καθώς και 2 πλαστές πορτογαλικές ταυτότητες.

Ο συγκεκριμένος άνδρας εξετάζεται για το αν σχετίζεται με το αιματηρό επεισόδιο.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο