ΚΟΣΜΟΣ

Σε εφιάλτη για ένα ζευγάρι νεονύμφων και δεκάδες καλεσμένους τους εξελίχθηκε γαμήλιο πάρτι στην Ιταλία, όταν υποχώρησε ξαφνικά το έδαφος και έπεσαν στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων!

Σε εφιάλτη για ένα ζευγάρι νεονύμφων και δεκάδες καλεσμένους τους εξελίχθηκε γαμήλιο πάρτι στην Ιταλία, όταν υποχώρησε ξαφνικά το έδαφος και έπεσαν στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων!

Σε βίντεο από το περιστατικό της 13ης Ιανουαρίου στο χώρο, όπου γινόταν το γαμήλιο πάρτι σε πρώην μοναστήρι στην Πιστόϊα της Τοσκάνης, διακρίνονται καλεσμένοι να χορεύουν υπό τους ήχους μουσικής όταν ανοίγει ξαφνικά τρύπα στο πάτωμα με αποτέλεσμα δεκάδες εξ’ αυτών να καταλήξουν στον από κάτω όροφο, ενώ άλλοι τους κοιτάζουν έντρομοι από ψηλά.

Μεταξύ αυτών που έπεσαν ήταν το ζευγάρι των νεονύμφων, ο Πάολο Μουνιάινι και η αμερικανο-ιταλίδα σύζυγός του, Βαλερί Ιμπάρα, καταγόμενη από το Χιούστον του Τέξας.

Ματωμένος γάμος στο Μπαγκλαντές: 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κεραυνό [βίντεο]
«Ξαφνικά βρέθηκα σε μια άλλη διάσταση, στο σκοτάδι, στο κενό», δήλωσε ο γαμπρός στην Corriere della Sera.

«Μέσα σε μια στιγμή άκουσα σώματα να πέφτουν πάνω μου, με συντρίμμια κάθε είδους, σκόνη και ξύλα», είπε προσθέτοντας ότι αρχικά δεν κατάλαβε τι συνέβη. «Είχα πέσει σε μια τρομακτική δίνη και δεν μπορούσα να προσανατολιστώ. Και τότε βρέθηκα μπροστά στον καλύτερο φίλο μου. Τον φώναξα, αλλά δεν μου απάντησε. Είχε ένα μεγάλο κόψιμο στο κεφάλι, υπήρχαν πολλά αίματα. Τότε άρχισα να συνειδητοποιώ. Άρχισα να φωνάζω τη Βάλερι, τη γυναίκα μου. Ήταν αναίσθητη. Είχε εξαφανιστεί. Φοβόμουν ότι θάφτηκε κάτω από τα ερείπια», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι των νεονύμφων οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκαν και πήραν εξιτήριο την επομένη. Άλλοι 37 καλεσμένοι στο γαμήλιο πάρτι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, οι δύο εξ’ αυτών στην εντατική, πολλοί άλλοι με κατάγματα, ενώ μια έγκυος επέζησε τελικά.

Το ζευγάρι των νεονύμφων κατέθεσε μήνυση εις βάρος των ιδιοκτητών του χώρου, όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι, ενός χώρου που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα. Οι ιδιοκτήτες έκαναν λόγο για «τραγικό, απρόβλεπτο συμβάν», που δεν κατάλαβαν πώς συνέβη και δήλωσαν πρόθυμοι να συνεργαστούν πλήρως με τις Αρχές στην έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την υποχώρηση του πατώματος.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο