ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ομοσπονδία Γονέων Αττικής : Δελτίο τύπου για την κινητοποίηση της 25ης Γενάρη

Ομοσπονδία Γονέων Αττικής : Δελτίο τύπου για την κινητοποίηση της 25ης Γενάρη

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

  Tο ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής χαιρετίζει όλους τους φοιτητές, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς που στο συλλαλητήριο στις 18 Γενάρη έστειλαν για άλλη μια φορά ένα βροντερό μήνυμα να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στην κατάθεση του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

            Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση να απαξιώσει τους στόχους και τα όνειρα των παιδιών μας. Την Πέμπτη 25 Γενάρη θα βρεθούμε ξανά μαζί με τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς στο νέο συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στα προπύλαια για να διεκδικήσουμε:

-Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, τη καθιέρωση του εθνικού απολυτηρίου με πανελλαδικές εξετάσεις σε όλες τις τάξεις του Λυκείου.

-Να καταργηθεί η τράπεζα θεμάτων και η ελάχιστη βάση εισαγωγής.

-Να δοθούν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για την παιδεία, για να καλυφθούν όλα τα κενά σε γενικό και ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, για καθαριότητα και σίτιση, συντηρήσεις και επισκευές στα σχολεία μας και ανέγερση νεών σχολικών μονάδων.

Η μόρφωση δεν είναι εμπόρευμα να πουλιέται σε όσους έχουν.

Συμμετέχουμε μαζί με τα παιδιά μας

την Πέμπτη 25 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Παίρνουμε πρωτοβουλίες σε Ενώσεις και συλλόγους Γονέων ενημέρωσης για τις προωθούμενες αλλαγές. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει νόμος η αδικία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο