Με λεωφορεία πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του προαστιακού Άνω Λιόσια προς Κιάτο

Με λεωφορεία πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του προαστιακού Άνω Λιόσια προς Κιάτο

Παραμένει η διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα του προαστιακού Άνω Λιόσια – Κιάτο, εξαιτίας της πυρκαγιάς. Τα δρομολόγια στο τμήμα αυτό πραγματοποιούνται με λεωφορεία με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις, μέχρι νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική και τον διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ), σύμφωνα με την Hellenic Train.

Τα ακόλουθα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία της HELLENIC TRAIN στο τμήμα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΚΙΑΤΟ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ με όλες τις ενδιάμεσες σταθμεύσεις: 1300 (Αθήνα – Κιάτο) 1301 (Κιάτο – Πειραιάς) 300Α (Ταύρος – Κιάτο).

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού

Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο Λουτράκι, διακόπηκαν τα δρομολόγια του προαστιακού στο ρεύμα προς το Κιάτο, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό των Αγίων Θεοδώρων. Σύμφωνα με την Hellenic Train, η διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών έγινε έπειτα από εντολή της αστυνομίας κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό των Αγίων Θεοδώρων.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται: «Διακοπή κυκλοφορίας, με εντολή της αστυνομίας, του Προαστιακού προς το Κιάτο εξαιτίας πυρκαγιάς κοντά στον Σ.Σ. Αγίων Θεοδώρων».

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο