ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Αυτό θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς για τη “δημοσκόπηση” που ανάρτησε η fxnews, γνωστό μέσο του δήμου μας, στην οποία από τους συνδυασμούς λείπει η Λαϊκή Συσπείρωση! 

Ο συνδυασμός που στηρίζει το ΚΚΕ, το οποίο στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές συγκέντρωσε στο δήμο μας το 12,31% των ψήφων, σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο δεν είναι άξιο αναφοράς στη δημοσκόπηση που δημοσίευσε! 

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση βέβαια γιατί το προηγούμενο διάστημα ψάχναμε και δεν βρίσκαμε στο συγκεκριμένο μέσο κάποια αναφορά στη δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης, στους αγώνες του λαού και της νεολαίας της περιοχής μας, στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των μαζικών φορέων και των εργατικών σωματείων που στηρίζουν και οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Η επιλογή της αποσιώπησης των πρωτοβουλιών και της δράσης του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης μάλλον ενοχλούν αυτούς που χρηματοδοτούν το συγκεκριμένο μέσο και πιθανολογούμε ότι αφού η Λαϊκή Συσπείρωση έχει σταθερά μέτωπο και δίνει μάχες για τις ανάγκες των πολλών του δήμου μας, μάλλον η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάχεται για να υπερασπιστεί τα κέρδη των λίγων! 

Η πρώτη απάντηση δόθηκε στη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, που έδωσε δύναμη και αισιοδοξία. Δεν σταματάμε! Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 8 Οκτώβρη με τα χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα που θα βγάλουν οι κάλπες του δήμου μας για δημοτική αρχή αγωνιστική και ακόμη περισσότερους αγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους στην περιφέρεια Αττικής!

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

Μετάβαση στο περιεχόμενο