ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας» 2023 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης – Μνήμες Μικράς Ασίας» 2023 στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Με μια εντυπωσιακή συναυλία την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 1000 συμπολίτες μας, με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα, ολοκληρώθηκε το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη – Μνήμες Μικράς Ασίας 2023.

Τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο διοργανώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία 41 συνολικά εκδηλώσεις με θέατρο, κινηματογράφο – παιδικό κινηματογράφο, βιβλιοπαρουσιάσεις και συναυλίες. Εκδηλώσεις στις οποίες απολαύσαμε μοναδικές καλλιτεχνικές βραδιές με μεγάλα ονόματα του θεάτρου και φυσικά του ελληνικού πενταγράμμου.

Κώστας Μακεδόνας, Σταμάτης Κραουνάκης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Βαγγέλης Γερμανός, και πολλοί ακόμη εξαιρετικοί καλλιτέχνες ομόρφυναν τα βράδια μας σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ανέφερε σχετικά:

 «Όπως κάναμε κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, συνεχίσαμε και στον καθιερωμένο πλέον στην πόλη μας Πολιτιστικό Σεπτέμβρη. Με λίγα λόγια προσπαθήσαμε όλους αυτούς τους μήνες ως Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση και το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα καλύπτει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την ανάγκη όλων μας για ψυχαγωγία αλλά και χαλάρωση από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μετά από τα δύσκολα χρόνια των περιορισμών, επιθυμία μας ήταν να μοιραστούμε με όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας, όμορφες βραδιές ψυχαγωγίας, παράδοσης, ιστορικής μνήμης και πολιτισμού σε ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, αναδεικνύουμε τους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, καθιστούμε την όμορφη πόλη μας πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής».

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας ήταν ελεύθερη και δωρεάν!

Μετάβαση στο περιεχόμενο