ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Καταγγελία για σοβαρό ξυλοδαρμό 16χρονης που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο – Επεισόδια στα Εξάρχεια

Καταγγελία για σοβαρό ξυλοδαρμό 16χρονης που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο – Επεισόδια στα Εξάρχεια

Επεισόδια με μολότοφ και πέτρες έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/10) στα Εξάρχεια, με την Αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών. Αφορμή για την ένταση που σημειώθηκε στην περιοχή αποτέλεσε καταγγελία για σοβαρό ξυλοδαρμό 16χρονης που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Open, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση στα Εξάρχεια μετά τον τραυματισμό 16χρονης σε αντιφασιστική συναυλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία στο Νέο Ηράκλειο υπήρξε ένταση, όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με πέτρες και μπουκάλια σε διμοιρία της ΟΠΚΕ με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κι έτσι να κάνει χρήση χημικών.

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κατήγγειλαν ότι η 17χρονη ξυλοκοπήθηκε από άνδρες της ΟΠΚΕ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» από το Νέο Ηράκλειο.

Πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο