Η φωτογραφία που έχει σοκάρει τους χρήστες απ’ολο τον κόσμο

Η φωτογραφία που έχει σοκάρει τους χρήστες απ’ολο τον κόσμο

Πολλοί έσπευσαν να καθησυχάσουν πως τα φαινόμενα απατούν

Μία φωτογραφία γέφυρας στο Brisbane της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε στα social media έχει σοκάρει τους χρήστες από όλο τον κόσμο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από οδηγό, λίγα λεπτά πριν διασχίσει τη φημισμένη γέφυρα Gateway. Η εικόνα μπέρδεψε πολλούς και συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια από κάτω, καθώς δείχνει την τεράστια γέφυρα… στραβή.

Η γυναίκα που τράβηξε τη φωτογραφία, σύμφωνα με τηDaily Mail διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι δεν την επεξεργάστηκε. Εξήγησε ότι προσπαθούσε να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμα, όταν τράβηξε την περίεργη γέφυρα.

Οι ντόπιοι έσπευσαν να καθησυχάσουν τον κόσμο, ενημερώνοντας πως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο τρομακτική όσο δείχνει.

Πολλοί αστειεύτηκαν μάλιστα αναφέροντας πως το πιο τρομακτικό κομμάτι της είναι τα διόδιά της, καθώς καλούνται να πληρώνουν 5,07 δολάρια κάθε φορά που θέλουν να τη διασχίσουν.

https://twitter.com/theprojecttv/status/1672131399241875457?s=20

Η αρχική γέφυρα δόθηκε στους πολίτες το 1986, ενώ το 2010 κατασκευάστηκε ένα αντίγραφο για να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ροή κυκλοφορίας. Στο υψηλότερο σημείο της η γέφυρα έχει ύψος 64,5 μέτρα.

«Το μόνο άγχος που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για αυτή τη μικρή γέφυρα είναι το τίμημα για να τη διασχίσουν. Αυτό είναι εφιάλτης!», έγραψε ένας.

https://twitter.com/DailyMailAU/status/1671770474265583616?s=20

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο