ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Θραύση στο Tik Tok: Νεαροί ρίχνουν έπιπλα απο ένα κρουαζιερόπλοιο στη θάλασσα

Θραύση στο Tik Tok: Νεαροί ρίχνουν έπιπλα απο ένα κρουαζιερόπλοιο στη θάλασσα

Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν μετατραπεί σε… φυτώριο για άτομα που αναζητούν φήμη και συνεπώς χρήματα.

Σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσουν από το πλήθος και να κερδίσουν την προσοχή, κάποιοι απελπισμένοι Tik Tokers καταφεύγουν σε ακραία μέτρα, θέτοντας τόσο τους εαυτούς τους, όσο και τους γύρω τους σε κίνδυνο.

Ένα τέτοιο σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε πρόσφατα και απεικονίζει την απερίσκεπτη πράξη, με κάποιους νεαρούς να ρίχνουν έπιπλα από ένα κρουαζιερόπλοιο στη θάλασσα. Φυσικά όλα για χάρη λίγων παραπάνω προβολών.

Το περιστατικό στο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο έλαβε χώρα εν μέσω των επιβατών που απολάμβαναν τις διακοπές τους και μας έκανε για ακόμα μια φορά να αναρωτηθούμε τι θα έκαναν κάποιοι άνθρωποι προκειμένου να γίνουν διάσημοι στο διαδίκτυο.

Με τα smartphones στα χέρια, οι εν λόγω άνθρωποι βιντεοσκόπησαν τους εαυτούς τους, καθώς πετούσαν έπιπλα από τα κάγκελα του πλοίου.

Αυτή η απερίσκεπτη πράξη όχι μόνο αποτελούσε σημαντικό κίνδυνο για τους ίδιους, αλλά έθετε σε κίνδυνο και την ασφάλεια των άλλων επιβατών του κρουαζιερόπλοιου.

Δείτε το βίντεο εδώ

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο