ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση Γιάννη Τομπούλογλου για την ένσταση του νυν Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρου

Δήλωση Γιάννη Τομπούλογλου για την ένσταση του νυν Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρου

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΦ-ΝΧ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟΥ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αναλυτικά η δήλωση του νέου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νές Χαλκηδόνας

Γιάννης Τομπούλογλου:

Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του.

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου έκανε πριν λίγο την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν λίγη ώρα έλαβα στα χέρια μου την ένσταση που κατέθεσε ο απερχόμενος Δήμαρχος, Γιάννης Βούρος, με την οποία ζητά από το Δικαστήριο να του δώσει αυτό που του στέρησε ο λαός με την κυρίαρχη ψήφο του.

Η “Συμπαράταξη” κι εγώ προσωπικά σεβόμαστε πλήρως τη λαϊκή ετυμηγορία. Αυτοί που δεν τη σέβονται, προχωρούν σε κινήσεις πανικού, αφού προηγουμένως με κάλεσαν ως νικητή των εκλογών, να «συνδιαμορφώσουμε» τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, καθώς και τα δημοτικά τέλη για το 2024.

Αντιλαμβάνομαι την αδυναμία του προκατόχου μου να συνειδητοποιήσει ότι έχασε τις εκλογές και καταφεύγει σε φαιδρούς ισχυρισμούς που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας, προκειμένου να συνεχίσει να είναι δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, αν και στην δική του ένσταση αναφέρεται ως «Ιωάννης Βούρος του Στεφάνου και της Ευανθίας, κάτοικος Αμαρουσίου, οδός Φιλικής Εταιρείας 2».

Παραδίδω τον απερχόμενο δήμαρχο στην κρίση της πόλης, την ετυμηγορία της οποίας αμφισβητεί με ισχυρισμούς που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Υπήρξε ακατάλληλος κι ασύμβατος με την πόλη ως δήμαρχος, φαίνεται ότι θα είναι ακατάλληλος κι αποξενωμένος από τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, και ως αντιπολίτευση, εάν βεβαίως παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο και δεν επιλέξει την παλιά έδρα του, στην οδό Φιλικής Εταιρείας 2.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ αναμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης, με την ηρεμία των ανθρώπων που εξέλεξαν οι συμπολίτες μας, να διοικήσουμε το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο