ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Ηλεκτρονική υποβολή Voucher για θέση σε Βρεφονηπιακό / Παιδικό Σταθμό του Δήμου – με σειρά προτεραιότητας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Ηλεκτρονική υποβολή Voucher για θέση σε Βρεφονηπιακό / Παιδικό Σταθμό του Δήμου – με σειρά προτεραιότητας

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

📍 ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Ηλεκτρονική υποβολή Voucher για θέση σε Βρεφονηπιακό / Παιδικό Σταθμό του Δήμου – με σειρά προτεραιότητας

➡️ Μετά την ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων για εγγραφή σε Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς που έγινε για πρώτη φορά μέσω της προκήρυξης του Δήμου μας, σας ενημερώνουμε επιπλέον ότι για πρώτη φορά τα voucher θα κατατεθούν ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία.

➡️ Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://preschoolfx.intellisoft.gr/ και να υποβάλουν το voucher ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τις οδηγίες.

➡️ Σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με απόλυτη διαφάνεια, με βάση το χρόνο κατάθεσης (ημερομηνία και ώρα) του voucher, δεδομένου του περιορισμένου αριθμού θέσεων βρεφών.

📝 Οι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά από τις 28 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00 π.μ. έως τις 30 Αυγούστου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 23.59 μ.μ.

➡️ Σημειώνεται ότι όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες, θα πρέπει να επισκεφθούν την ανωτέρω ιστοσελίδα και να εγγραφούν ως νέοι χρήστες, προκειμένου να προβούν στην υποβολή του voucher.

ℹ️ Πληροφορίες

☎️ Τηλ. επικοινωνίας: 210 2532047 εσωτ. 300, 302

από 8.00 πμ-15.00 μμ

📧 e-mail: dnsi_prosx@dimosfx.gr

ℹ️ Διαβάστε σχετικά και εδώ: www.dimosfx.gr

#NeaFiladelfeia#NeaHalkidona

Μετάβαση στο περιεχόμενο