ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μήνυμα πρόληψης κι ελπίδας η αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στις 6 Μαρτίου

Μήνυμα πρόληψης κι ελπίδας η αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στις 6 Μαρτίου

Η ενημέρωση του Δήμου

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι», καλούν τους συμπολίτες μας να δώσουν μήνυμα πρόληψης και ελπίδας συμμετέχοντας σε μία ακόμη αιμοδοσία του Δήμου μας.

Η 22 η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024 και ώρες 14:00 έως 19:00 στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας και τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε

αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Οι αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας tm_dygeias@dimosfx.gr ή να κατατεθούν στο δημοτικό κτίριο – Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3 ος όροφος) μέχρι την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε με την υπηρεσία στο τηλ.: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306).

Μετάβαση στο περιεχόμενο