Βίντεο Ντοκουμέντο: Oδηγός των ΚΤΕΛ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Βίντεο Ντοκουμέντο: Oδηγός των ΚΤΕΛ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αττικής, καθώς ένας οδηγός τέθηκε σε αργία αφού επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και ήρθε σήμερα, Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στη δημοσιότητα από εκπομπή του Mega, που μετέδωσε ότι πριν από λίγες μέρες μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις, με τον οδηγό να μην θέλει να τη βοηθήσει και να της μιλά απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπόλοιπων επιβατών του λεωφορείου.

Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στη γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, και δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

Στο βίντεο ντοκουμέντο όμως, φαίνεται ο οδηγός που σηκώθηκε από τη θέση του να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι. «Στον οδηγό δεν μιλάμε. Μην βρίζεις. Έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή» ακούγεται να φωνάζει ο οδηγός.

Σε επικοινωνία της εκπομπής με τον ΟΑΣΑ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής σχετικά με το περιστατικό, αναφέρεται: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Τη Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

Πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο