ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρελή πορεία αυτοκινήτου προκάλεσε δυο διαδοχικά ατυχήματα, πανικός του κόσμου διπλά σε πάρκο που έπαιζαν παιδιά

Τρελή πορεία αυτοκινήτου προκάλεσε δυο διαδοχικά ατυχήματα, πανικός του κόσμου διπλά σε πάρκο που έπαιζαν παιδιά

Ένα συμβάν που θυμίζει σκηνικό από χολυγουντιανή ταινία δράσης σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε μια πλατεία της Γλυφάδας.

Ειδικότερα, ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του λόγω της αυξημένης ταχύτητας που είχε αναπτύξει και εισήλθε στο πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου.

Χτύπησε δύο ΙΧ και ένα ταξί, ενώ νωρίτερα είχε πάρει σβάρνα τα παγκάκια της πλατείας

Μετά τη σύγκρουση των οχημάτων, η οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο την σταμάτησαν οι διερχόμενοι πολίτες.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου συνεχίστηκε, καθώς συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα και ένα ταξί, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ενήλικα ή παιδιού που έπαιζε στην πλατεία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός οδηγού ή πεζού από την τρελή πορεία του ΙΧ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του οχήματος είχε εμπλακεί νωρίτερα σε άλλο ατύχημα και θέλησε να απομακρυνθεί από το σημείο, προκαλώντας ωστόσο άλλο ένα.

Μάλιστα, κάποιοι ανέφεραν ότι η οδηγός του οχήματος που προκάλεσε πανικό στη Γλυφάδα, θέλησε να απομακρυνθεί από το όχημά της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ωστόσο οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο έσπευσαν να την ακινητοποιήσουν, μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία, που την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα περαιτέρω.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο