ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Λιντσάρισμα γνωστού ράπερ στην Κέρκυρα – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Το Λιντσάρισμα γνωστού ράπερ στην Κέρκυρα – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Όταν ο ράπερ επιχείρησε να ξεφύγει, πάτησε με το αυτοκίνητο του έναν τουρίστα

Στιγμές απόλυτου χάους έζησαν τουρίστες στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα το βράδυ της Κυριακής.

Ένας άγριος καυγάς με πρωταγωνιστή τον γνωστό βρετανό ράπερ, Russ Millions, και μια άνευ προηγουμένου παράσυρση πεζού μπροστά στα μάτια εκατοντάδων συγκεντρωμένων. Βίντεο που έχουν καταγράψει τουρίστες με τα κινητά τους τηλέφωνα δείχνουν καρέ καρέ το περιστατικό και κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

Επιχειρούν να τον λιντσάρουν

Τουρίστες επιχειρούν να λιντσάρουν τον Βρετανό ράπερ. Ανοίγουν την πόρτα του βαν και κρατώντας μπουκάλια του επιτίθενται. Ο οδηγός του οχήματος προσπαθεί να αποφύγει την επίθεση. Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί γύρω και παρακολουθεί.

Ο έλεγχος σιγά σιγά αρχίζει να χάνεται. Το όχημα προσπαθεί να περάσει μέσα από το πλήθος. Κάνει όπισθεν και οι τουρίστες τρέχουν και πάλι προς το μέρος του. Ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και παρασύρει ότι βρει μπροστά του.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά και ενώ κάποιοι προσπαθούν να σηκώσουν μοτοσικλέτες που έχουν πέσει ένα άλλο ΙΧ περνάει και χωρίς κανέναν ενδοιασμό χτυπάει έναν πεζό. Τον παρασύρει μπροστά στα μάτια όλων και φεύγει.

Εμβρόντητοι οι αυτόπτες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Ο ράπερ καταγγέλλει ότι κάποιοι τουρίστες του επιτέθηκαν το συγκεκριμένο βράδυ και προκάλεσαν φθορές στο βαν που τον μετέφερε. Οι κάτοικοι την Κέρκυρας ζητούν άμεση λήψη μέτρων για την αποφυγή των αλλεπάλληλων περιστατικών στην περιοχή πρωταγωνιστές των οποίων είναι τουρίστες.

 Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

https://www.megatv.com/embed/?p=20201111895

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο