ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Απριλίου στο ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας οι εκλογές στελέχωσης του ευρωψηφοδελτίου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Απριλίου στο ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας οι εκλογές στελέχωσης του ευρωψηφοδελτίου

Η ενημέρωση

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία κατά την οποία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα μέλος ή φίλος/η κόμματος συναποφασίζει για ένα κομματικό ψηφοδέλτιο και επιλέγει ο ίδιος/α ποιοι/ες θέλει να τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής (με τα ακριβή τους στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Στη Νέα φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα η εσωτερική εκλογική διαδικασία της 14ης Απριλίου για την στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου θα διεξαχθεί στο ΚΑΠΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (Δίπλα στον κινηματογράφο άλσος- Δεκελείας 154) και από 10 π.μ.έως 6μμ

Το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜ

Μετάβαση στο περιεχόμενο