ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Στην κοπή της πίτας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής ο Περιφερειάρχης

Στην κοπή της πίτας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής ο Περιφερειάρχης

Γ. Πατούλης: « Σας ευχαριστώ που συμβάλλετε ουσιαστικά στην προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών που είναι κυρίαρχη προτεραιότητά μας»

Τη βούληση της διοίκησης της Περιφέρειας να συνεχίσει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της με καινοτόμες δράσεις και καίριες υποδομές, διαμήνυσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση της κοπής της πίτας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Προιστάμενος της Διεύθυνσης  Π. Καρυώτης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σ. Αντωνάκου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος μητροπολιτικών υποδομών Θ. Κατσιγιάννης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης, η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και  πλήθος διευθυντών από άλλες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ο κ. Πατούλης είχε εγκάρδια συνομιλία με το σύνολο των εργαζομένων, τους  ευχήθηκε επιτυχία στο έργο τους και τους ευχαρίστησε θερμά  για την συνδρομή τους στη μέχρι τώρα στην αντιμετώπιση των καθημερινών συμβάντων στο οδικό δίκτυο, με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας των πολιτών η οποία, όπως ανέφερε, είναι στις κυρίαρχες προτεραιότητες της διοίκησης της Περιφέρειας.

 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προτάσεις της διεύθυνσης υπέρ της οδικής ασφάλειας και της καινοτομίας στη διαχείριση της κυκλοφορίας, επισημαίνοντας πως στόχος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού οδικού δικτύου, αντάξιου της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο και επικαλούμενος τις βασικές δράσεις που υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια, εστίασε στις ασφαλτοστρώσεις των κεντρικών οδικών αρτηριών αρμοδιότητας της, στον εκσυγχρονισμό της φωτεινής σηματοδότησης, αλλά και του ηλεκτροφωτισμού των οδικών αξόνων με την τοποθέτηση τηλεδιαχειριζόμενων φωτιστικών σωμάτων Led, στην ενίσχυση των οχημάτων έκτακτης επέμβασης στη Λεωφόρο Κηφισού, στη λειτουργία σύγχρονων πινακίδων «fullmatrix», στις περιπολίες κλειστών οχημάτων στη Λ. Κηφισού, στην τοποθέτηση έξυπνων διαβάσεων, καθώς και στη λειτουργία του τετραψήφιου αριθμού 1544.

«Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Ελληνική Αστυνομία και τους Δήμους, θα αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της για την προστασία των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο