ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον νέο Δήμαρχο Τροιζηνίας – Μεθάνων Σ. Σούχλα

Εθιμοτυπική συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον νέο Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Σ. Σούχλα

Γ. Πατούλης: « Στη σκιά της θλιβερής απώλειας του Σπύρου Πολλάλη, ευχόμαστε καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο. Θα έχει τη στήριξή μας και μαζί θα κάνουμε πολλά στον πανέμορφο τόπο του»

Στα γραφεία της Περιφέρειας υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τον νέο Δήμαρχο Τροιζηνίας-Μεθάνων Σ. Σούχλα, σε μία πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Σ. Βοϊδονικόλας.

Ο κ. Πατούλης αφού εξέφρασε στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του τη θλίψη του για την πρόωρη απώλεια του Σ. Πολλάλη, ευχήθηκε στον κ. Σούχλα μία καλή και εποικοδομητική θητεία.

«Να είστε βέβαιοι ότι η εποικοδομητική  συνεργασία που είχαμε με την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου θα συνεχιστεί» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης και τον διαβεβαίωσε πως θα έχει την πλήρη στήριξή του σε ό,τι χρειαστεί, προς όφελος των δημοτών του.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης ανέφερε πως έχουν γίνει πολλά σημαντικά έργα στον Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων και προγραμματίζονται και άλλα που αλλάζουν σταδιακά το νησί, επισημαίνοντας πως θα υπάρχει ανοικτή επικοινωνία με τα στελέχη του Δήμου για τον προγραμματισμό έργων, υποδομών αλλά και κοινών δράσεων με στόχο την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Σ΄αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα μία νέα συνάντηση προκειμένου να εξετασθούν λεπτομερώς τα αιτήματα του Δήμου και τα έργα που απαιτούνται.

Από την πλευρά του ο κ. Σούχλας ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη στήριξη και του διαμήνυσε τη βούλησή του να έχει μία γόνιμη συνεργασία με την Περιφέρεια.   

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο