Σοβαρή καταγγελία απο τον πρόεδρο των μηχανοδηγών Κώστα Γενιδούνια

Σοβαρή καταγγελία απο τον πρόεδρο των μηχανοδηγών Κώστα Γενιδούνια

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας ενημέρωσε ότι το σωματείο τους προχωράει σε έκτακτη συνεδρίαση.

Σε μια νέα σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανάρτηση στο Facebook ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) ή πιο απλά των μηχανοδηγών στα τρένα, Κώστας Γενιδούνιας.

Σε ανάρτησή του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γενιδούνιας γράφει ότι: «Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει ‘επανεκκίνηση’. Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης, πριν από λίγο, μας ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας – Πλατέως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων, γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου – που εργάζεται – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ».

Στη συνέχεια συμπληρώνει: «Αν δεν ντρέπεται και η ντροπή, ποιος ντρέπεται; Μονή γραμμή Λάρισα – Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετά τα χυδαία ψέμματα τους – και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία -, ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία».

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο σωματείο ήταν από αυτά που έκαναν σοβαρές καταγγελίες πριν από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ωστόσο δεν είχαν εισακουστεί από τους αρμόδιους φορείς και τις κυβερνήσεις.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο