ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα προσπαθούσε να πνίξει το παιδί της το έσωσαν οι αστυνομικοί

Σοκαριστικό βίντεο: Μητέρα προσπαθούσε να πνίξει το παιδί της το έσωσαν οι αστυνομικοί

Αστυνομικοί στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που αντίκρισαν, όταν εισέβαλαν σε σπίτι, έπειτα από κλήση στην Άμεση Δράση.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία της περιοχής, το πρωί του Σαββάτου, κλήθηκε να μεταβεί σε σπίτι περίπου στις 10:30 π.μ..

Το άτομο που ανταποκρίθηκε στην κλήση στο 911 είπε ότι άκουγε παιδιά να ουρλιάζουν και να ζητούν βοήθεια ενώ και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, δήλωσαν ότι άκουσαν παρόμοιους ήχους από το εσωτερικό του σπιτιού.

Αφού κλώτσησαν την πόρτα του σπιτιού, βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα. Η 35χρονη ένοικος κρατούσε το 2χρονο παιδί της κάτω από το νερό μέσα στην μπανιέρα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να πάρουν το παιδί και να του κάνουν ΚΑΡΠΑ μέχρι που το παιδάκι έβγαλε το νερό και άρχισε να αναπνέει ξανά μόνο του.

Η διάσωση του παιδιού καταγράφηκε από κάμερα που έφερε επάνω του ένας από τους αστυνομικούς.

Προσοχή σκληρές εικόνες!

Η 35χρονη είναι μητέρα τριών ακόμη παιδιών. Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα τους ήταν παρόντα στο σπίτι, τη στιγμή της εφόδου και μάλιστα το ένα από αυτά έκανε την κλήση στην Άμεση Δράση.

Το δίχρονο παιδί έφερε επιπλέον μαχαιριές στο στήθος και τον λαιμό, ενώ ο 4χρονος αδελφός του είχε κοψίματα στο σώμα του. Οι ερευνητές πιστεύουν επίσης ότι τα δύο μικρότερα παιδιά, μαζί με τη μητέρα τους, είχαν ενδεχομένως καταπιεί υγρό καθαρισμού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η μητέρα συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε άλλο νοσοκομείο σε κοντινή πόλη.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο