ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν θυμάμαι ποτέ κάποια περιοχή να έχει “χτυπηθεί” από κακοκαιρία με τέτοια ένταση και μέσα σε τόσο ελάχιστο χρονικό διάστημα, όπως η Μαγνησία

Σάκης Αρναούτογλου: «Δεν θυμάμαι ποτέ κάποια περιοχή να έχει “χτυπηθεί” από κακοκαιρία με τέτοια ένταση και μέσα σε τόσο ελάχιστο χρονικό διάστημα, όπως η Μαγνησία

Η κακοκαιρία Elias σαρώνει τη Μαγνησία με σφοδρές καταιγίδες, ήδη έχει δοθεί εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ ο Κραυσίδωνας υπερχείλισε, πλημμυρίζοντας δρόμους και σπίτια και απειλώντας χωριά.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή, που επλήγη ήδη με σφοδρότητα από την κακοκαιρία Daniel, σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Δεν θυμάμαι ποτέ κάποια περιοχή να έχει χτυπηθεί από κακοκαιρία με τέτοια ένταση και μέσα σε τόσο ελάχιστο χρονικό διάστημα» γράφει χαρακτηριστικά.

«Δεν θυμάμαι ποτέ κάποια περιοχή να έχει “χτυπηθεί” από κακοκαιρία με τέτοια ένταση και μέσα σε τόσο ελάχιστο χρονικό διάστημα, όπως η Μαγνησία. Το ύψος βροχής ξεπέρασε σήμερα στο Βόλο τα 200 λίτρα / τετ. μέτρο και τα 1000 για το μήνα Σεπτέμβριο, ο οποίος ακόμα δεν έχει τελειώσει, όταν ο μέσος όρος βροχής για τον μήνα Σεπτέμβρη για την πόλη είναι περίπου τα 35 λίτρα/τετ μέτρο και αν… Τώρα αν δεν έχει σχέση αυτό με την ταχύτητα εξελισσόμενη κλιματική αλλαγή τότε πάω πάσο!» τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στον Κραυσίδωνα

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο Κραυσίδωνας «έσπασε» στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος.

Σπίτια πλημμυρίζουν και οι κάτοικοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τις περιουσίες τους. Το νερό παρασύρει αυτοκίνητα και εισβάλλει σε ισόγειες κατοικίες ενώ αρκετές γειτονιές είναι χωρίς ρεύμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα είναι εγκλωβισμένοι στον Κραυσίδωνα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, νοικοκυριά στον Βόλο, τη Νέα Ιωνία, το Διμήνι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ η νύχτα γίνεται μέρα από τους κεραυνούς

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο