ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέντη: Βίντεο και εικόνες ντοκουμέντο από το σημείο των επεισοδίων απο τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Λίμνη αίματος στην άσφαλτο – Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού

Ρέντη: Βίντεο και εικόνες ντοκουμέντο από το σημείο των επεισοδίων απο τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Λίμνη αίματος στην άσφαλτο – Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που σημειώθηκαν κοντά στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη και ενώ ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ  Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός  για την προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Λίμνη αίματος

Στο οδόστρωμα μια λίμνη αίματος δείχνει το σημείο όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ από φωτοβολίδα ενώ διάσπαρτα είναι τα απομεινάρια από τα χημικά και τις χειροβομβίδες κρότου λάμψης που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ζημιές έχουν υποστεί και αρκετά οχήματα από τις πέτρες που εκτόξευαν οι ταραξίες.

Δείτε το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης ΕΔΏ

Μαζικές προσαγωγές

Μετά τα επεισόδια και αφού έγινε γνωστός ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναπτυχθήκαν έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη κι έχει προχωρήσει δεκάδες σε προσαγωγές.

Από το γήπεδο έχουν αποχωρήσει όσες γυναίκες και παιδιά βρίσκονταν εκεί, καθώς και οι ομάδες του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας , όπου χειρουργείται ο αστυνομικός, μετέβησαν εσπευσμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο