ΔΗΜΟΣ ΝΦ-ΝΧΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου (Πνευματικό κέντρο Ν.Φ 13.9.2023 Ωρα 7 μ.μ.)

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου (Πνευματικό κέντρο Ν.Φ 13.9.2023 Ωρα 7 μ.μ.)

Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική  Συνεδρίαση Δ.Σ. (13η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως αντικαταστάθηκε από αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι»), την 13η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα   Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45-Ν.Φ.) σε τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση Ισολογισμού και Αναλυτικής έκθεσης Ορκωτού Λογιστή έτους 2021 της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 106/2023 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
  2. Έγκριση Β΄ τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών (ΕΚΥ) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 91/2023 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (επανεισαγωγή).
  • Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τον ορισμό εκπροσώπου εργαζομένων στο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Ν. 3463/06 και αυτές του άρθρου 177 παρ. 3 του Ν. 4635/19.
  • Έγκριση ένταξης επτά (7) ωφελουμένων τoυ Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Πρόγραμμα της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών : « ΔΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ- ΣΙΤΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», δεδομένου ότι  η Σίτιση του Ναού δεν λειτουργεί από 17/7 έως 10/9/2023.
  • Έγκριση παράτασης της σύμβασης «Προμήθεια  Ηλεκτρονικών  Υπολογιστών, εκτυπωτών –Πολυμηχανημάτων, Τablet για Wallet, Τablet υπογραφής και αξιολόγησης για τον εκσυγχρονισμό των ΚΕΠ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  στο πλαίσιο του έργου ΄΄Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ΄΄ από τους Δήμους της Χώρας σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.».
  • Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών Δήμου.
  • Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδάστριας θεματικού Δ.Ι.Ε.Κ. στο Δήμο.
  • Έγκριση 4ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους   2023.
  • Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2023, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
  1. Έγκριση επαναπροκήρυξης θέσεων προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  διάρκειας οκτώ (8) μηνών που δεν καλύφθηκαν στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ΣΟΧ 3/2023 για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.
  1. Επικαιροποίηση -Καθορισμός Εισοδηματικών Κριτηρίων – Προϋποθέσεων και  έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του προγράμματος «ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ – ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5003609.

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας», στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο