ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Δημοτική αρχή “υπερήφανη”, τα σχολεία (ξανά) πλημμυρισμένα…

Η Δημοτική αρχή “υπερήφανη”, τα σχολεία (ξανά) πλημμυρισμένα…

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Η Δημοτική αρχή “υπερήφανη”, τα σχολεία (ξανά) πλημμυρισμένα…

“Μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το έργο που κάναμε σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου”

Τάδε έφη  Σωτήρης Κοσκολέτος την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη απαντώντας σε τοποθέτηση του  Νίκου Σερετακη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Την επόμενη μέρα καταλάβαμε τι εννοούσε. Η τρύπα στο προαύλιο τού  2ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας που -παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα Διεύθυνσης του Σχολείου και Συλλόγου Γονέων- δεν έκλεισε ο δήμος και συνεχίζει να χάσκει, είχε μετατραπεί σε γούρνα.

Δε γνωρίζουμε βέβαια εάν τα “περήφανα” σχέδια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που απαρτίζουν την διοίκηση Βούρου  προβλέπουν και  την κατασκευή πισίνας στο προαύλιο.

Λίγο πιο δίπλα στο παγκόσμια πλέον γνωστό 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας κακές γλώσσες (μαθητές και εκπαιδευτικοί) λένε  ότι καθάρισαν μονάχοι τους τα φρεάτια  και ο Δήμος άφαντος.

Το ίδιο αντιλαϊκό κράτος σε όλα τα επίπεδα.: Ο σπαρμένος “πράσινα” φωτοβολταϊκά θεσσαλικός κάμπος  μετατράπηκε σε Λίμνη και το ενεργειακά αναβαθμισμένο 2ο Δημοτικό έγινε γούρνα. Η διαφορά μόνο στο μέγεθος της καταστροφής και του πόνου που αφήνει στο λαό.

Έργα και ημέρες “εξαιρετικά υπερήφανων” κυβερνήσεων και δημοτικών αρχών των συστημικών κομμάτων, ενός κράτους που ξέρει μόνο να θωρακίζει τα κέρδη…

Μετάβαση στο περιεχόμενο