ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παύλος Χατζής: Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια

Παύλος Χατζής: Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια

Με πάθος για την ανατροπή, με όρεξη και διάθεση σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΦΕΑ έδειξε πως διαθέτει τσαγανό για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Λάμπρου Μπάρτζου στο παιχνίδι του Σαββάτου 21/10 με τον Πανελευσινιακό (https://feabc.gr/?p=2089) έβαλαν δύσκολα στους πιο έμπειρους αντιπάλους τους και φάνηκε ότι μπορούσαν να πετύχουν το ζητούμενο.

Δυστυχώς, όμως, οι “κυανόλευκοι” …πλήρωσαν κάποιες αμυντικές τους αδυναμίες σε συγκεκριμένα λεπτά του αγώνα με συνέπεια ο αντίπαλος να τις εκμεταλλευτεί και να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς.

Η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της National League δεν ήρθε για τη ΦΕΑ ούτε την 3η αγωνιστική, ωστόσο στην ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας δεν το βάζουν κάτω. Ο Παύλος Χατζής λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με το σωματείο της δυτικής Αττικής σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΦΕΑ μίλησε για τα λάθη που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα και τόνισε πως όλοι πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι γιατί ακολουθούν ακόμη μεγαλύτερα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 19χρονος φόργουορντ της ΦΕΑ στον δημοσιογράφο της ομάδας, τον Ιωάννη Νοταρά:

  • Παύλο, παρότι ήσασταν για ακόμη ένα παιχνίδι ανταγωνιστικοί και η ομάδα έδειξε πως διαθέτει τσαγανό για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα δυστυχώς αυτό δεν ήρθε. Ποιο θεωρείς πως ήταν το κομβικό σημείο για το τελικό αποτέλεσμα με τον Πανελευσινιακό;«Εκτιμώ πως το κομβικό σημείο για το τελικό αποτέλεσμα ήταν στο τρίτο δεκάλεπτο που γυρίσαμε την μεγάλη διαφορά από τους -27 στους -16, αλλά στη συνέχεια χαλαρώσαμε κι επαναπαυτήκαμε».
  • Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΦΕΑ μπήκε κάπως νωθρά με συνέπεια ο αντίπαλος να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς. Τι έφταιξε;

«Θεωρώ ότι επειδή δεν έβγαινε το επιθετικό κομμάτι, δεν παίξαμε πολύ καλά και στην άμυνα. Δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από ένα σημείο και μετά. Βγήκε η κούραση σε ορισμένους από εμάς, γιατί είχαμε πολλά φάουλ, ενώ στέρεψαν και οι δυνάμεις μας».

  • Εντοπίσατε ποιο είναι το λάθος που στοίχησε στην ομάδα το αρνητικό αποτέλεσμα;

«Οι κακές επιστροφές που είχαμε στο αμυντικό τρανζίσιον γιατί σε κάθε επίθεση που κάναμε είτε ευστοχούσαμε, είτε αστοχούσαμε ο Πανελευσινιακός ήταν πάντα μπροστά μας κι έπρεπε πάντα να έχουμε αμυντική ισορροπία».

  • Μετά το πέρας και της 3ης αγωνιστικής, η ΦΕΑ δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης. Πόσο αλλάζει αυτό το αποτέλεσμα το πλάνο και τους στόχους της ομάδας;

«Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ακόμη μεγαλύτερα ματς μπροστά μας. Να τα διαχειριστούμε σωστά και να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια διότι δεν αξίζει στη ΦΕΑ να χάνει τέτοια ματς με μεγάλη διαφορά. Εκτιμώ πως έπρεπε να κερδίσουμε και με την Ελευσίνα και με το Αιγάλεω την περασμένη εβδομάδα».

Πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο