ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΝΕΑ ΑΕΚ

Παρακολουθήστε live τον αγώνα ΑΕΚ Δράμα για το Χάντμπολ Ανδρών

Παρακολουθήστε live τον αγώνα ΑΕΚ Δράμα για το Χάντμπολ Ανδρών

Συνέχεια στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο Κλειστό του Βύρωνα τη Δράμα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier. Οι Πρωταθλητές στοχεύουν, φυσικά, στο δίποντο, ενώ ακολουθεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας στα Λιόσια, απέναντι στη Κρίενς Λουκέρνη.

Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές.

Ο Νίκος Κρητικός μιλώντας στο aek.gr, είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Γκόρνικ και θεωρώ ότι αν εμφανίσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο σε συνδυασμό με την απαιτούμενη προσοχή, θα έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στην άκρως ανταγωνιστική ομάδα της Δράμας».

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και Δράμα έχουν τεθεί αντιμέτωπες 14 φορές, 7 εντός και 7 εκτός, με την «Ένωση» να μετρά το απόλυτο των νικών. Στα γκολ, ο «Δικέφαλος» έχει σκοράρει 499 τέρματα (295 εντός έδρας), ενώ η ομάδα της Δράμας 337 (170 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στη Δράμα είναι ο Παναγιώτης Νικολαΐδης με 31 τέρματα.

πηγή


Μετάβαση στο περιεχόμενο