ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Παράδοση από τον Περιφερειάρχη Αττικής χιλιάδων καπακιών από πλαστικά μπουκάλια για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου

Παράδοση από τον Περιφερειάρχη Αττικής χιλιάδων καπακιών από πλαστικά μπουκάλια για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών στο πλαίσιο της Δράσης «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς»

Παράδοση από τον Περιφερειάρχη Αττικής χιλιάδων καπακιών από πλαστικά μπουκάλια  για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών στο πλαίσιο της Δράσης «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς»

Γ. Πατούλης: « Με  «πράσινες» πολιτικές προστατεύουμε το περιβάλλον και στηρίζουμε τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία»

Νέα μεγάλη ποσότητα χιλιάδων καπακιών από πλαστικά μπουκάλια, παρέδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον  Αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών «Η Δύναμη είμαστε όλοι εμείς» Β. Ξυδέα, για λογαριασμό της ομάδας ΑΤΛΑΣ μπάσκετ με αμαξίδιο, του Συλλόγου.  

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο της ανταποδοτικής δράσης «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς» μέσω της οποίας από  τα καπάκια που συλλέγονται και ανακυκλώνονται προσφέρονται αναπηρικά αμαξίδια σε άπορα άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιπρόεδροι της Κίνησης Πολιτών «Η Δύναμη είμαστε όλοι εμείς» Νίκος Μέντης και ο Ανδρέας Μπαρονίκος.

Ο κ. Ξυδέας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για τη συνεχή στήριξη στις δράσεις αλληλεγγύης του Συλλόγου, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους και υπογράμμισε πως η συνεργασία στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας αποδίδει καρπούς καθώς, όπως τόνισε, από την προηγούμενη παράδοση καπακιών, ο Σύλλογος απέκτησε ένα αναπηρικό αμαξίδιο ελαφρού τύπου για τα άπορα μέλη του.

Από  την πλευρά  του ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Ξυδέα και όλα τα μέλη του Συλλόγου για τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με αναπηρία, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πάντα αεικίνητο και υπερδραστήριο Β. Ξυδέα για την επιμονή του σε δράσεις με ισχυρό ανθρωπιστικό πρόσημο. Η δύναμη της αλληλεγγύης κρύβεται στο εμείς για αυτό και σήμερα παραδώσαμε για μία ακόμη φορά σημαντικές ποσότητες πλαστικών καπακιών με στόχο να συμβάλλουμε στην προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μία πρωτοβουλία μέσω της οποίας υπογραμμίζουμε έμπρακτα την αξία της ανακύκλωσης για  την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα βοηθάμε άτομα  με αναπηρία, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Αποδεικνύουμε στην πράξη πως οι «πράσινες» πολιτικές, είναι οι ανθρώπινες πολιτικές».  

Γραφείο Τύπου

Μετάβαση στο περιεχόμενο