ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Όλοι/ες την Κυριακή 5/3 στις 11π.μ. στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία Εργαζομένων στους σιδηροδρόμους! – Γιατί το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί!

Με την οργή να ξεχειλίζει απ’ άκρη σε άκρη της χώρας συνεχίζουμε με πολύμορφες κινητοποιήσεις!

Γιατί το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί!

Όλοι/ες την Κυριακή 5/3 στις 11π.μ. στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο που  διοργανώνουν τα σωματεία Εργαζομένων στους σιδηροδρόμους!

Συμμετέχουμε μαζικά στο νέο συλλαλητήριο Μαθητών, Φοιτητών, Εκπαιδευτικών την Τετάρτη 8/3 στις 12μ.μ. στα Προπύλαια

      Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας « Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» εκφράζοντας την οργή των μελών του Σωματείου μας και όλου του λαού καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που οργανώνονται σε όλη τη χώρα και σε κάθε πόλη και γειτονιά!

     Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, ιδιαίτερα τους μαθητές μας και τους φοιτητές που συμμετείχαν στις ως τώρα κινητοποιήσεις και καλούμε σε ένταση και συνέχεια του αγώνα. Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστεί! Απαιτούμε και αγωνιζόμαστε να αποκαλυφθούν οι πραγματικές αιτίες της τραγωδίας που ζει ο λαός μας, να αποκαλυφθούν και οι ένοχοι των κρατικών εγκλημάτων και να μην κρύβονται πίσω από τα «ανθρώπινα» λάθη, όταν οι ίδιοι φρόντισαν να μην υπάρχει καμία σύγχρονη υποδομή ασφαλείας, που στην εποχή μας παρέχεται από τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ζητάμε την τιμωρία όλων των ενόχων.

     Εμείς είμαστε η ζωντανή φωνή των αθώων θυμάτων που ζητάνε εκδίκηση,  άρα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπήσουμε και φυσικά δεν το κάνουμε.  Αντίθετα από την πρώτη στιγμή βγήκαμε στους δρόμους, αγωνιζόμαστε για να πληρώσουν καταρχήν οι ένοχοι και για να μην υπάρξει άλλη τέτοια τραγωδία, να μην έχουμε κι άλλους νεκρούς!

     Μόνο εμείς, ο λαός και τα συνδικάτα μας, μπορούμε και λέμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μη δώσουμε σε όλους τους διαχρονικά υπεύθυνους, κυβερνήσεις και κόμματα του κεφαλαίου, τη δυνατότητα να υποθηκεύουν τη ζωή μας στο βωμό των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων  και του κράτους τους!

     Στη βάση αυτή και οι εκπαιδευτικοί είμαστε από την πρώτη στιγμή στον αγώνα, για να βρουν τα όνειρα των αδικοχαμένων φοιτητών και πρώην μαθητών μας εκδίκηση! Θα είμαστε όλοι παρόντες! Αυτό είναι το χρέος μας και με τη συμμετοχή μας θα το εκπληρώνουμε συνεχώς!

   Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Κυριακή 5/3 στις 11πμ στο Σύνταγμα, όπου καλούν και οι σιδηροδρομικοί που κλιμακώνουν τον απεργιακό τους αγώνα με νέα 48ωρη απεργία.  Θα συνεχίσουμε και θα κλιμακώσουμε τις επόμενες μέρες με νέες κινητοποιήσεις.

    Την Τετάρτη 8/3, Παγκόσμια Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας, θα συμμετέχουμε στο νέο Συλλαλητήριο Μαθητών, Φοιτητών, Εκπαιδευτικών  στις 12 πμ στα Προπύλαια κάνοντας χρήση και της 3ωρης στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

                Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    ΝΤΙΑΝΑ  ΛΙΑΚΟΥ                                       ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο