ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ο Νίκος Μπάμπαλος συνεχάρη τους αθλητές του Συλλόγου Κουνγκ Φου Ηρακλείου Αττικής

Ο Νίκος Μπάμπαλος συνεχάρη τους αθλητές του Συλλόγου Κουνγκ Φου Ηρακλείου Αττικής

Τον Σύλλογο Κουνγκ Φου της πόλης, οι αθλητές του οποίου διακρίθηκαν μαζικά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε πρόσφατα στη χώρα μας, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος. Ένα κύπελλο πρώτης θέσης, 14 χρυσά, 5 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια ήταν η συνολική συγκομιδή των αθλητών του Συλλόγου, αγοριών και κοριτσιών, που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής συμμετέχοντας στην αποστολή της Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό.

«Ο Σύλλογός σας, πέρα από τη μακρά ιστορία που έχει στο Ηράκλειο, συνεχίζει να φέρνει διακρίσεις και να κάνει περήφανη όλη την πόλη. Πάνω από όλα όμως, διατηρεί την παράδοση να διαμορφώνει σωστούς χαρακτήρες, να μαθαίνει στα παιδιά, κυρίως, τις αξίες του σεβασμού, της άμιλλας και της προσπάθειας για τον στόχο. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια και στον δάσκαλο και δημιουργό του Συλλόγου, Κώστα Μαθιόπουλο», τόνισε ο δήμαρχος προς τους αθλητές.

Ο Νίκος Μπάμπαλος υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τις δραστηριότητες του Συλλόγου, όπως κάνει με κάθε αθλητικό σωματείο της πόλης, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πραγματοποιηθούν από κοινού δράσεις εντός του Κτήματος Φιξ, του νέου πάρκου 28 στρεμμάτων που απέκτησε η Δημοτική Αρχή για όλους τους Ηρακλειώτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο