STUDIO

“News Magazine” #2 Επικαιρότητα – Θέμα: Σχέσεις & Πρωτο Ραντεβού – Προτάσεις Διασκέδασης

“News Magazine” #2 Επικαιρότητα – Θέμα: Σχέσεις & Πρωτο Ραντεβού – Προτάσεις Διασκέδασης

Ζωντανή εκπομπή Νο2 με τον Δημήτρη Κ. και την Σισσυ Τ. απο το studio, μέσα απο το web TV & μέσα απο το Ραδιόφωνο της Νέας Φιλαδέλφειας www.filadelfeiaradio.gr

Προτάσεις για 1ο ραντεβού

Γειά σας, είμαι ο Δημήτρης, από το news magazine, σήμερα θα σου προτείνω μερικές έξυπνες ιδέες για το πρώτο ραντεβού.

Αν σκοπεύεις να βγεις και θες να εντυπωσιάσεις το ραντεβού σου, άκου καλά τι έχω να σου προτείνω.

Αν είσαι πρωινός ή απογευματινός τύπος:

Ένας χαλαρός καφές στο κέντρο, ναι ξέρω ακούγεται κλισέ αλλά ένας χαλαρός καφές στο κέντρο ίσως απογειώσει το ραντεβού σου διότι μετά τον καφέ θα κάνεις βόλτα στην Αθήνα το οποίο εκτός από πολύ ρομαντικό θα σου κερδίσει και έξτρα χρόνο με το ραντεβού σου.

Μαγαζί που προτείνω: Couleur locale

Είναι στο μοναστηράκι και έχεις θέα την Ακρόπολη μετά θα κάνεις βόλτα στο μοναστηράκι και θα περάσεις σούπερ.

Επίσης αν βαριέσαι να τρέχεις μέχρι το κέντρο και έχει επειδή έχει κρύο θα σου προτείνω το πιο ζεστό μαγαζί που έχω επισκεφθεί, το 9plus στο Αιγάλεω, το μαγαζί έχει πολυθρόνες αντί για καρέκλες και θυμίζει λίγο ρετρό, είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψεις.

Τώρα αν είσαι βραδινός τύπος:

Θα μπορούσες να πας για ένα ποτό ή ένα κοκτέιλ. Υπάρχουν άπειρα μέρη στην Αθήνα που μπορείς να απολαύσεις το χαλαρό ποτό σου και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το ραντεβού σου.

Το μαγαζί που προτείνω είναι το A for Athens στο μοναστηράκι. Εκεί μπορείς να πιείς το χαλαρό ποτό σου ή το κοκτέιλ σου με χαλαρή μουσική και θέα την Ακρόπολη.

Τώρα υπάρχει και η εναλλακτική να πας για φαγητό ( την οποία δεν την συνιστώ)

Το φαγητό είναι μια λύση πρώτου ραντεβού αλλά επειδή δεν γνωρίζεις αν το ραντεβού σου τρώει όλα τα φαγητά δεν πρέπει να το ρισκάρεις.

Σε κάθε περίπτωση μετράει πολύ ο χώρος ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ραντεβού αλλά το πιο σημαντικό είναι για να περάσεις τέλεια δεν είναι ο χώρος αλλά το π να είσαι θετικός, χαμογελαστός και να έχεις καλή διάθεση. Μείνε συντονισμένος στο filadelfiaradio για περισσότερα. Σε περιμένω Σάββατο στις 2 για να συζητήσουμε περισσότερα για το 1ο ραντεβού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ WEB TV

Μετάβαση στο περιεχόμενο