ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Νέο κιόσκι ανακύκλωσης στην Πλατεία Δωρητών Οργάνων Κωστάκης Μεσογίτης

Νέο κιόσκι ανακύκλωσης στην Πλατεία Δωρητών Οργάνων Κωστάκης Μεσογίτης

Ένα υπερσύγχρονο κιόσκι ανακύκλωσης τοποθετήθηκε χθες στην Πλατεία Δωρητών Οργάνων «Κωστάκης Μεσογίτης».

Πρόκειται για ένα ζεύγος ηλεκτρονικών κάδων απόρριψης μεταλλικών και πλαστικών αντικειμένων, οι οποίοι λειτουργούν με πρέσα ώστε να δέχονται περισσότερο υλικό. Το κιόσκι μάλιστα διαθέτει ηλιακά πάνελ, ώστε να φροντίζουν για τις ανάγκες λειτουργίας της πρέσας χωρίς να καταναλώνουν ρεύμα.

Η προμήθεια και τοποθέτησή τους χρηματοδοτήθηκε από την Προγραμματική Σύμβαση του Δήμου Μεταμόρφωσης με τον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής.

ώνουμε τους δικαιούχους του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΤΕΒΑ» πως την Τρίτη 16/5/2023 ξεκινάει ο νέος κύκλος διανομών του προγράμματος.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της διαδικασίας οι δικαιούχοι πρέπει να λάβουν υπόψη τους τις εξής αλλαγές:

  • Η διανομή θα διαρκεί ΜΟΝΟ μια ημέρα για την παραλαβή των ειδών.
  • Τα αδιάθετα προϊόντα που δεν παρέλαβαν οι δικαιούχοι θα επιστρέφονται στην ανάδοχο εταιρεία στο τέλος διανομής. Ο δικαιούχος που δεν δύναται να προσέλθει την καθορισμένη ημέρα και ώρα αντί αυτού μπορεί να αποστείλει κάποιο οικείο πρόσωπο με εξουσιοδότηση ή ταυτότητα.
  • Τα προϊόντα θα δίνονται πλέον σε έτοιμα τυποποιημένα δέματα ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εκ νέου με νεώτερη ανακοίνωση καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία για την ακριβή ώρα της διανομής.

Πληροφορίες: 2132012982-983

Μετάβαση στο περιεχόμενο