ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό με ρόπαλα κατά του 29χρονου Μιχάλη, ενώ είχε δεχθεί τη θανατηφόρα μαχαιριά, έρχονται στη δημοσιότητα.  Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά της ασφάλειας εξετάζονται καρέ – καρέ τα βίντεο από την καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν για να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του ανθρώπου που έδωσε τη μοιραία μαχαιριά στον Μιχάλη Κατσούρη.

Οι αρχές έχουν εντοπίσει τη φιγούρα του δράστη αλλά δεν έχουν καταφέρει να καθαρίσουν την εικόνα και να τον ταυτοποιήσουν. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορεί να βοηθήσει το DNA πού ελήφθη και από τους 105 κατηγορούμενους. Συγκλονιστικά είναι τα νέα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας.

Στις 7 Αυγούστου, ώρα 23.08.01.  από τις κάμερες ασφαλείας πέριξ του Οπάπ Αρένα αποτυπώνεται η οργάνωση του δολοφονικού τάγματος και η βαναυσότητα με την οποία χτυπά.

Από ένα από τα βίντεο απομονώνεται αυτό το καρέ. Σε αυτό το σημείο πιστεύουν οι αρχές ότι ένας ή περισσότεροι επιτέθηκαν στον άτυχο Μιχάλη Κατσουρή.

Στην επόμενη λήψη διακρίνεται ένας άντρας να χτυπά με ξύλινο ρόπαλο ένα άτομο, που η Αστυνομία πιστεύει ότι είναι ο Μιχάλης. Ο δράστης φορά τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρη κουκούλα. Το θύμα φορά μπλε μπλούζα, σορτς και κράνος στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες από το πεδίο των ερευνών, κάνουν λόγο για δράστη ψηλό, εύσωμο, με τατουάζ στο λαιμό και καλυμμένα χαρακτηριστικά.

«Θεωρώ ότι υπάρχει το υλικό, βιντεοληπτικό, γενετικό τα μέσα ενδεχομένως που χρησιμοποίησαν για την τέλεση του εγκλήματος, αυτόφωρες συλλήψεις, Αλίμονο σε μια τέτοια υπόθεση που έχουμε όλα αυτά να μην βρούμε τους δράστες» τόνισε ο δικηγόρος του αδερφού του Μιχάλη Κατσουρή, Χρήστος Μαυρομάτης.

Σε τρία παράλληλα επίπεδα εξελίσσεται η έρευνα: Η ΕΛ.ΑΣ περιμένει τα αποτελέσματα των δειγμάτων dna, ανοίγει τα κατασχεμένα κινητά των χούλιγκαν και ψάχνει βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια που μπορεί να τράβηξαν οι ίδιοι οι Κροάτες. Άνδρες του τμήματος Αθλητικής βίας χτενίζουν όλους τους σταθμούς από τα σύνορα έως την Αθηνά για βιντεοληπτικό υλικό από τη διαδρομή των νεοναζί χούλιγκαν.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο