E-FILADELFEIA

Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο

Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο

Με κύρια εμπνευσή του την Πολίτικη κουζίνα, το Μικρασιατικο Μεζεδοπωλείο γεννήθηκε για να προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην Ανατολή.

Τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά μαγειρεμένα με σεβασμό στην πρωτογενή τους μορφή , εμπλουτισμένα με καρυκεύματα σε ισορροπημένες δόσεις, αναδύονται σε όλα τα πιάτα του μαγαζιού.

Η ιστορία

Με κύρια εμπνευσή του την Πολίτικη κουζίνα, το Μικρασιατικο Μεζεδοπωλείο γεννήθηκε για να προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην Ανατολή. Τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά μαγειρεμένα με σεβασμό στην πρωτογενή τους μορφή , εμπλουτισμένα με καρυκεύματα σε ισορροπημένες δόσεις, αναδύονται σε όλα τα πιάτα του μαγαζιού μας. Άλλωστε η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην καθαρή γεύση και το διαιτολόγιο του πολίτικου σπιτιού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Λαχματζούν, το Χουνκιάρ Μπεγιεντί, η Πίτα Καισαρείας και τα αγαπημένα σουτζουκάκια Σμυρνέικα. Παρ’όλα αυτά τα πιάτα μας δεν σταματούν να εξελίσσονται, επιθυμώντας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα. Πέρα από την παράδοση στην γεύση, το Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο φημίζεται και για την ζεστή ατμόσφαιρα, την φιλοξενία και την ευγένεια του. Ένας χώρος γεμάτος αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και που θέλουμε να βιώνει και κάθε επισκέπτης μας. Ο εξωτερικός χώρος του μαγαζιού διαθέτει αυτόνομα τραπέζια, ενώ το συντριβάνι σε συνδυασμό με την πλούσια βλάστηση και τα δέντρα δίνουν μια δροσερή νότα χαλάρωσης. Παράλληλα, ο εσωτερικός χώρος έχει δημιουργηθεί ώστε να μεταφέρει στο τώρα την παράδοση και το περιβάλλον του ανατολίτικου πολιτισμού. Τέλος, θέλουμε πάντα να προσφέρουμε για τα πιάτα μας μια εξαιρετική σχέση τιμής και ποιότητας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΤΑ ΠΙΑΤΑ

Google map εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο