ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΛΙΝΟΥ-ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Μαζί στην προεκλογική συγκέντρωση του υπ. δημάρχου Ν.Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας Γιάννη Τζέλη

ΛΙΝΟΥ-ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ-ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ Μαζί στην προεκλογική συγκέντρωση του υπ. δημάρχου Ν.Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας Γιάννη Τζέλη

Με την παρουσία της βουλεύτριας Αθηνάς Λινού, των πρώην βουλευτών Πάνου Σκουρλέτη και Ελένης Αυλωνίτου, στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας  Γιάννη Τζέλη, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η ομόφωνη απόφαση του αρμοδίου οργάνου του κόμματος για υποστήριξη του Γιάννη Τζέλη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι προοδευτικές δυνάμεις της πόλης συντονίζουν τα βήματά τους με τον συνδυασμό ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ έχοντας ως προτεραιότητα την πόλη και τα προβλήματα των κατοίκων.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜ

(ακολουθεί ΔΤ του συνδυασμού)

ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ – Γιάννης Τζέλης

Δελτίο Τύπου για την Κεντρική Ομιλία του Γ. Τζέλη

Με την κεντρική του ομιλία την Τρίτη το βράδυ στην πλατεία Πατριάρχου ολοκλήρωσε τον κύκλο των συγκεντρώσεων του ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τζέλης.

Σε μια ομιλία που χαρακτηρίστηκε εξαιρετική από όσους την παρακολούθησαν στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία, ο επικεφαλής της Κοινωνίας Βήμα μίλησε, πολιτικά, αυτοδιοικητικά, προσωπικά και συναισθηματικά.

Ο κ. Τζέλης αναφέρθηκε στους λόγους που οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν τον Κοινωνίας Βήμα, εστιάζοντας στην βούληση του να δοθεί προτεραιότητα στην πόλη και τους ανθρώπους της, μακριά από συμφέροντα, μικρά ή μεγάλα.

Άσκησε έντονη κριτική τόσο στην διοίκηση Βούρου όσο και τον κ. Γεωργαμλή θεωρώντας τους υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση, τονίζοντας την έλλειψη προτεραιοτήτων προς όφελος της πόλης, την οικονομική κακοδιαχείριση καθώς και το ζήτημα του άλσους για το οποίο τους κατηγόρησε ότι έχουν σχέδια για εμπορευματοποίηση του.

Τέλος έκλεισε με συναισθηματική αναφορά για την βαριά ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά που φέρει η πόλη και κάλεσε τους δημότες να επιλέξουν Κοινωνίας Βήμα προκειμένου να γυρίσει σελίδα ο Δήμος και η διοίκηση να περάσει σε ανθρώπους άφθαρτους, που έρχονται μέσα από την τοπική κοινωνία και θα εργάζονται για αυτήν, μακριά από συμφέροντα μικρά ή μεγάλα.

Το παρόν στην ομιλία έδωσαν: η Βουλευτής του Σύριζα Αθηνά Λινού που απηύθυνε και χαιρετισμό, οι πρ. Βουλευτές του Σύριζα Πάνος Σκουρλέτης και Ελένη Αυλωνίτου, το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Σύριζα Ζώης Πεππές, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Αθήνας του Σύριζα Λεωνίδας Καρίγιαννης και οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γ. Ιωακειμίδη Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Ανεμογιάννης και Βιβή Πλατά οι οποίοι επίσης απηύθυναν χαιρετισμό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο