ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κερδισμένος ο αθλητισμός και τα παιδιά στο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τα λύκεια της πόλης

Κερδισμένος ο αθλητισμός και τα παιδιά στο τουρνουά μπάσκετ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τα λύκεια της πόλης

Νίκος Μπάμπαλος: «Θέλουμε τα παιδιά μας να συμμετέχουν σε τέτοιες συλλογικές κινήσεις»

Ένα Σαββατόβραδο γεμάτο μπάσκετ ευχαριστήθηκαν τα παιδιά των λυκείων της πόλης στο ετήσιο τουρνουά, που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την σχολική κοινότητα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα ενισχύσουν τις φετινές εκδρομές των λυκείων. Στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη», οι ομάδες των μαθητών αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε μια σειρά από αγώνες χωρίς νικητές και απονομές, παρά μόνο τρόπαιο την χαρά του παιχνιδιού και βέβαια το ποσό που συγκεντρώθηκε στην συνοδευτική λαχειοφόρο αγορά προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων των εκδρομών τους.

Λαχνοί θα συνεχίσουν να διατίθενται από τα παιδιά και το επόμενο διάστημα, ενώ στο τέλος της λαχειοφόρου θα υπάρξει κλήρωση δώρων με χορηγίες από τοπικές επιχειρήσεις που εξασφάλισε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Δήμος μαζί με τα παιδιά και τις διευθύνσεις των σχολείων διοργανώνουν το εν λόγω τουρνουά με τον συγκεκριμένο σκοπό. Στόχος είναι του χρόνου να εμπλουτιστεί και με άλλα αθλήματα καθώς και ομάδες κοριτσιών.

«Θέλουμε με κάθε ευκαιρία να κάνουμε τα παιδιά της πόλης μας να συμμετέχουν σε συλλογικές κινήσεις, σε δράσεις που προωθούν το κοινό όφελος. Με το τουρνουά που διοργανώσαμε για ακόμα μια χρονιά, τα ίδια τα παιδιά βοήθησαν στο να στηριχτούν οι εκδρομές τους ενώ παράλληλα χάρηκαν το παιχνίδι, τον αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω τους μαθητές, τους καθηγητές και φυσικά τους συνεργάτες μου στον Δήμο που βοήθησαν στο να γίνουν πραγματικότητα και φέτος οι αγώνες, με την υπόσχεση, του χρόνου ή σε καινούργιες ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε μαζί, να επαναλάβουμε τη συνεργασία μας», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο