ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καρέ καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση των δυο ανδρών στον Κορυδαλλό – Βίντεο ντοκουμέντο

Καρέ καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση των δυο ανδρών στον Κορυδαλλό – Βίντεο ντοκουμέντο

Το υλικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο γκαράζ του σπιτιού του θύματος. Οι εκτελεστές μέσα σε ένα λεπτό εξετέλεσαν την αποστολή τους και αφαίρεσαν δύο ζωές. Όπως φαίνεται είχαν σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έδρασαν ψυχρά – επαγγελματικά.

Στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας φαίνονται οι δύο άνδρες να έχουν φτάσει στο γκαράζ με το ασημένιο τζιπ τους. Η γκαραζόπορτα άνοιγε με δυσκολία και ο συνοδηγός αναγκάστηκε να κατέβει από το αμάξι και να την ανοίξει χειροκίνητα. Αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για τους εκτελεστές, που ίσως γνώριζαν ότι ο άνδρας θα ακολουθήσει αυτά τα βήματα.

Πρώτα εμφανίστηκε ο ένας. Πλησίασε τον άνδρα με τα αρχικά Μ.Δ. που βρισκόταν στην πόρτα του γκαράζ. Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές. Αμέσως, έστρεψε το καλάζνικοφ στον οδηγό που είχε μισανοίξει το παράθυρο της θωρακισμένης Mercedes. Του έριξε δύο βολές και με την άκρη του ματιού του και αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που ήταν μέσα στο γκαράζ είχε συρθεί αιμόφυρτος προς την αποθήκη. Τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει.

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση

Τότε εμφανίστηκε και ο δεύτερος εκτελεστής, ο οποίος ανέλαβε τον οδηγό. Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση αναπνοής. Έβαλε το όπλο μέσα από το παράθυρο και του άνοιξε την πόρτα. Ο Ρ.Β. παρά τα τραύματα αντιστάθηκε και προσπάθησε να κλείσει την πόρτα του τζιπ και να φύγει από το σημείο. Τότε οι δύο εκτελεστές του άνοιξαν ξανά την πόρτα και άρχισαν να τον γαζώνουν.

Μόλις το αυτοκίνητο άρχισε να τσουλάει προς τα πίσω, κατάλαβαν ότι είναι νεκρός και εξαφανίστηκαν.

Οι εκτελεστές είχαν ξεκάθαρη εντολή θανάτου: Δύο σφαίρες δέχθηκε ο Μ.Δ. και δύο ο Ρ.Β. Δεν έφυγαν από το σημείο μέχρι να σιγουρευτούν ότι και οι δύο είναι νεκροί.

Στα πλάνα από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star καταγράφεται καρέ καρέ η εκτέλεση των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο