ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης

Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεταμόρφωσης (μέλος της ΟΓΕ) καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους τους νέους, τις γυναίκες σε όλο το λαό της περιοχής μας την αναγγελία  ¨φασιστικής πανευρωπαϊκής συνάντησης¨ την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο Ν. Ηράκλειο Αττικής

      Σήμερα 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ακόμα συνεχίζεται η δίκη της Χ.Α είναι πρόκληση σε μια περιοχή που έχει πληρώσει ακριβά με τη ζωή τους και το αίμα τους να πραγματοποιείται συνάντηση των φασιστοειδών απογόνων των Ναζί . Καταδικάζουμε στην πράξη τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά. Η πολύχρονη εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης καθώς και η προσπάθεια που γίνεται για να ξεπλύνουν τους φασίστες βάζοντας ακόμα και αχυράνθρωπούς  για να μπουν στη βουλή ή ακόμη και υποψηφιότητα για τον Δήμο της Αθήνας, όπως ο καταδικασμένος Κασιδιάρης αποκαλύπτουν την ανοχή των κρατικών μηχανισμών και των κυβερνήσεων διαχρονικά.

   Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν παίρνει κανένα μέτρο για να μην πραγματοποιηθεί η σύναξη των φασιστών στη γειτονιά μας, την ίδια στιγμή που δείχνει  πανέτοιμη, γρήγορη και αποτελεσματική να στέλνει αστυνομικές δυνάμεις ΜΑΤ , Πυροσβεστικά οχήματα  κάθε φορά που σωματεία και φορείς μπαίνουν μπροστά για να σώσουν τα σπίτια του λαού, η σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις εργαζομένων , εκπαιδευτικών , μαθητών.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεταμόρφωσης (μέλος της ΟΓΕ) μαζί  με τους μαζικούς φορείς της πόλης μας , τους εργαζόμενους, δίπλα στον  καθημερινό αγώνα για τη ζωή που μας ανήκει , δίνουμε και τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά, έτσι ώστε να μη σηκώσουν ποτέ πάλι κεφάλι οι φασίστες, ειδικά στις γειτονιές των αγώνων, της Ηλέκτρας Αποστόλου, του μπλόκου της Καλογρέζας.

Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική κινητοποίηση και καλούμε όλους να είναι παρόν

Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουμε στην αντιφασιστική κινητοποίηση/ πορεία στις 18.00 μ.μ  

στην  συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγενείας.

Δε θα επιτρέψουμε στο φίδι του φασισμού να ξαναβγεί από την τρύπα του!

Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Μετάβαση στο περιεχόμενο