ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Για την κατάρρευση του ηλεκτροφωτισμού του δημοτικού σταδίου

Για την κατάρρευση του ηλεκτροφωτισμού του δημοτικού σταδίου

Δήλωση του Π. Αλέπη, υποψήφιου δήμαρχου Ν. Ιωνίας, για την κατάρρευση του ηλεκτροφωτισμού του δημοτικού σταδίου

Αντί η δημοτική αρχή Θωμαΐδου να αποκαταστήσει τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού σταδίου της πόλης μας καθώς εδώ και μήνες ο ένας πυλώνας φωτισμού δε λειτουργεί καθόλου και στους υπόλοιπους τρεις δε λειτουργούν όλοι οι προβολείς, αυτή αδιαφόρησε με αποτέλεσμα πριν από λίγες μέρες αυτός να καταρρεύσει καθώς ένας ακόμη πυλώνας φωτισμού πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί.

Αυτό σημαίνει ότι την στιγμή που θα πέφτει το φως του ήλιου όχι μόνο δε θα πραγματοποιούνται αγώνες αλλά ακόμη και προπονήσεις, και μάλιστα όταν τα πέντε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της Ν. Ιωνίας βρίσκονται μπροστά στην έναρξη της νέας αγωνιστική περιόδου και ξεκινούν τις εβδομαδιαίες προπονήσεις των αθλητών τους.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες της, καθώς ενώ πολλές φορές έχουμε καταγγείλει την πολύ άσχημη κατάσταση των υποδομών του δημοτικού σταδίου και τα προβλήματα του ηλεκτροφωτισμού, αυτή προκλητικά τα αγνόησε, τίποτα δεν έπραξε.

Τώρα η δημοτική αρχή Θωμαΐδου να αποκαταστήσει τον ηλεκτροφωτισμό του δημοτικού μας σταδίου ώστε οι ερασιτεχνικοί αθλητικοί όμιλοι να συνεχίσουν απρόσκοπτα το σπουδαίο έργο τους και οι δημότες μας να μπορούν να αθλούνται, χωρίς εμπόδια, καθημερινά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο