ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει την Κοινωνία μας – Δολοφόνησε έγκυο γυναίκα και την ξεφορτώθηκε μέσα σε ενα μπαούλο – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει την Κοινωνία μας – Δολοφόνησε έγκυο γυναίκα και την ξεφορτώθηκε μέσα σε ενα μπαούλο – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο «φως» δείχνει την 41 χρονη Γεωργία να περπατά χέρι-χέρι με τον σύντροφό της, λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία.

Προσφέρθηκε να πάει να την πάρει από τη δουλεία και, όπως φαίνεβται στα πλάνα, περπατούσαν μαζί αμέριμνοι

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το in, φαίνεται το ζευγάρι να προχωράει μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στις έντεκα παρά είκοσι το βράδυ.

Το ζευγάρι προχωράει χαλαρό και είναι μάλιστα πιασμένο χέρι – χέρι.

Εκείνο το βράδυ η Γεωργία σχολούσε από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο συντροφος της και στη συνέχεια πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι που έμεναν μαζί στην Καλαμαριά.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Έστησαν ενέδρα στην 41χρονη ο σύντροφός της και ο φίλος του

Όπως έχει γίνει γνωστό, χθες το απόγευμα το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι, μεταξύ των οικισμών Τρίγλιας και Γαλάτιστας στη Χαλκιδική μέσα σε ένα μπαούλο.

Από την έρευνα των Αρχών, προκύπτει ότι η 41 ετών Γεωργία -η οποία μάλιστα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και δυήνυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της- δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του, οι οποίοι την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και τις κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό.

Σοκάρει το γεγονός ότι ενώ τη δολοφόνησαν μέσα στο υπνοδωμάτιό της, την έβαλαν σε ένα μπαούλο, μπήκαν στο αμάξι για να πάνε στη Χαλκιδική και να κρύψουν το πτώμα της, ενώ είχαν και την ψυχραιμία να ψάξουν να βρουν εάν πάνω της είχε χρήματα και τελικά της έκλεψαν το ποσό των 80 ευρώ.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την άγρια δολοφονία της 41 χρονης, που ήταν και τριών μηνών έγκυος, από τον 39χρονο σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του στη θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία της άτυχης γυναίκας.

Το σχέδιο που απέτυχε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου και όπως παραδέχθηκαν και οι δύο συλληφθέντες στους αστυνομικούς που τους εξέτασαν, ήθελαν να σκηνοθετήσουν μια ληστεία εις βάρος της 41χρονης με σκοπό να της πάρουν τα κλειδιά του πατρικού της σπιτιού και την επόμενη ημέρα να κάνουν διάρρηξη εκεί προκειμένου να πάρουν ένα ποσό 7 με 8 χιλιάδες ευρώ που πίστευαν ότι έκρυβε η άτυχη Γεωργία εκεί.

Το σχέδιο που έστησαν οι δύο δράστες εις βάρος της Γεωργίας δεν πήγε όπως υπολόγιζαν και τελικά την σκότωσαν με ένα κουζινομάχαιρο

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο 39χρονος για να έχει άλλοθι πήγε και πήρε την 41χρονη από το κατάστημα που εργαζόταν για να πάνε μαζί στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Εκεί τους περίμενε ο 34χρονος φίλος του με κουκούλα. Όταν έφτασαν επιτέθηκε στην 41χρονη, τη φίμωσε, της έδεσε τα χέρια και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Μέσα στο σκοτάδι τον ρόλο του ληστή άρχισε να παίζει και ο 39χρονος αλλάζοντας τη φωνή του.

Τον αναγνώρισε και τη μαχαίρωσε

Ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Όλα δείχνουν ότι η 41χρονη αντιλήφθηκε ότι οι δήθεν ληστές ήταν ο ίδιος ο σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του τον οποίο γνώριζε.

Το σχέδιο απέτυχε και τότε ο 39χρονος φέρεται να αποτελείωσε την άτυχη γυναίκα με μια μαχαιριά στον λαιμό.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Σε βίντεο που παρουσίασε το in φαίνεται ο 39χρονος μαζί με την 41χρονη να περπατάνε στον δρόμο πηγαίνοντας στο διαμέρισμά του στην Καλαμαριά.

Είναι λίγα λεπτά πριν την άγρια δολοφονία της Γεωργίας.

Ο 39χρονος γνωρίζει ότι στο σπίτι του περιμένει ο 34χρονος φίλος του και θα τους επιτεθεί παριστάνοντας τον ληστή.

Το σχέδιο όπως αναφέρθηκε δεν πέτυχε, η Γεωργία τους κατάλαβε και την δολοφόνησαν.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο