STUDIOΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φάνης και Νατάσα Ράγιου: Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι πολιτισμός και ιστορική μνήμη-Άνθρωπος που πονάει ο Μελισσανίδης

Φάνης και Νατάσα Ράγιου: Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι πολιτισμός και ιστορική μνήμη-Άνθρωπος που πονάει ο Μελισσανίδης

Η δημοσιογράφος και γνωστή για την αγάπη της για την ΑΕΚ, μίλησε στον filadelfeiaradio μαζί με τον πατέρα της με τον οποίο βρέθηκαν στην Opap Arena και έζησαν τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού! Η Ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη “είσαι το γούρι μου” στον 93 χρόνων και φίλαθλο της ΑΕΚ κ. Φάνη

Αρχικά είπε: “Ήταν η πρώτη φορά του μπαμπά στο γήπεδο και ήταν κάτι που του χρωστούσαμε. Επειδή λόγω κοροναϊού και διαφόρων προβλημάτων δεν μπόρεσε. Ήταν το όνειρο ζωής του. Είμαστε σε πολύ συχνή επαφή με τον Πρόεδρό μας τον κ. Μελισσανίδη. Ο Καημός του ήταν το γήπεδο. Πότε θα γίνει το γήπεδο και πότε θα γίνει το γήπεδο… Ήρθε η εποχή να γίνει το γήπεδο. Έγιναν και τα εγκαίνια. Αλλά ήταν η εποχή ήταν πολύ κοντά ο κόβιντ και δεν το διακινδυνεύαμε. Επειδή δεν ήξερα και τις συνθήκες με τον κόσμο με τον χαμό. Δεν ήθελα να τον εκθέσω. Αλλά του το χρωστούσαμε και πήγαμε με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν όνειρο ζωής για τον πατέρα μου Φάνη, ήταν Δώρο ζωής”.
Και συνέχισε λέγοντας: ” Δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε. Κλαίγαμε, αγκαλιαζόμασταν, του φώναζε ο Μελισσανίδης εσύ είσαι το γούρι μου. Σκηνές που δεν ξεχνιούνται”.
Αναφορικά με την τελευταία φορά που βρέθηκε ο κ. Φάνης σε γήπεδο της ΑΕΚ είπε: “Πριν 35 χρόνια!”
Σε ερώτηση γιατί έγινε ΑΕΚ η οικογένεια Ράγιου, μας είπαν: “Στο γήπεδο πήγαμε, εγώ(Νατάσα), ο πατέρας μου(Φάνης), ο αδελφός μου, το παιδί του αδελφού μου, πήγαμε οικογενειακώς. Μας έχει κάνει όλους ΑΕΚ ο μπαμπάς. Πηγαίνοντας από την Ήπειρο στο Αίγιο, θυμάμαι ότι το Αίγιο είναι καρδιά πολλών ανθρώπων από την Κωνσταντινούπολη, Ποντίους κλπ. Ήταν η ατμόσφαιρα που 18-20 χρονών με τις παρέες αποφάσισαν λόγων και των πολλών ανθρώπων από αυτά τα μέρη. Έγινε και ένα παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο με Σεραφείδη, Νεστορίδης, Παπαιωάννου μέσα και βλέποντας τους έγινε ΑΕΚ. Η ΑΕΚ του λάβωσε την καρδιά, ΑΕΚ έγινε”!
Η Νατάσα Ράγιου τώρα, στο ερώτημα πως έγινε ΑΕΚ είπε: “Εγώ είμαι η τυπική κόρη του μπαμπά. Δεν θα γινόμουν ΑΕΚ; Ούτε κατά διάνοια. Αυτά που λένε αλλά και κάποιοι τα κοροϊδέυουν ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα και τέτοια… Παιδιά έτσι όμως είναι! Δεν είναι είμαστε οπαδοί”.
Αναφορικά με τα μουσεία που έφτιαξε η ΑΕΚ, προσφυγικού πολιτισμού και της ιστορίας της, είπε: “Αυτά από την μία κάνουν την ΑΕΚ να διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι διαφορετικό. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που είναι οπαδοί βρίζουν κλπ… είμαι φίλαθλος. Θεωρώ πως κάπως έτσι πρέπει να κινούμαστε. Αυτά που έχει κάνει ο Πρόεδρός μας δείχνουν ότι η ΑΕΚ δεν είναι μόνο μπάλα. Δείχνουν ότι ΑΕΚ δεν είναι μόνο ένα τόπι που γυρίζει και ποιος θα το πάρει, ποιος θα πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα και τις μεταγραφές. Η ΑΕΚ είναι και πολιτισμός. Είναι και ιστορική μνήμη”.
Όταν ρωτήσαμε τον κ. Φάνη αν πήραμε το Πρωτάθλημα η απάντηση ήταν: “Ναι. Τελείωσε. 100%”.
Η ευχή τους για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ… Η Νατάσα Ράγιου μας είπε: ” Τα 100 χρόνια δεν είναι τίποτα μπροστά στην αιωνιότητα. Δεν θα ζούμε αλλά οι απόγονοι θα είναι εκεί και θα το βιώνουν”. Και του κ. Φάνη: “Πρωταθλήτρια Πάντα. Τίποτα άλλο”.
Κλείνοντας το σχόλιο της κ. Νατάσας Ράγιου για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:”Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί. Αυτός ο άνθρωπος Έχει δώσει στην ΑΕΚ πνοή και στους ΑΕΚτζίδες χαρά! Και δεν πάνε να λένε όλα αυτά που λένε. Είναι άνθρωπος προσφοράς. Είναι άνθρωπος που πονάει. Έχω τύχει σε περιστατικά που φαίνεται πόσο πολύ ενδιαφέρεται πρώτα για τους ανθρώπους και μετά για το επιχειρηματικό. Καταρχάς αν ήταν μόνο επιχειρηματίας, δεν θα έπρεπε να έχει την ΑΕΚ τώρα. Είναι σαφές ότι χάνει! Εμένα με νοιάζει ο άνθρωπος Μελισσανίδης. Και αυτό τα λέει όλα!”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OPAP ARENA

Μετάβαση στο περιεχόμενο