ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας

Εξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας

Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας –Ν. Χαλκηδόνας (μέλος ΟΓΕ) καταγγέλλει στις γυναίκες της περιοχής μας την πανευρωπαϊκή συνάντηση που ετοιμάζουν οι φασίστες στο Ν. Ηράκλειο την 1η Νοέμβρη, 10 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ οι δίκες της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται. 

Είναι προκλητική η κυβέρνηση απέναντι στον λαό, όταν από τη μία αφήνει ανενόχλητους τους φασίστες να ετοιμάζουν συνάξεις στις γειτονιές μας ή να διασχίζουν όλη την Ελλάδα, όπως έγινε το καλοκαίρι με αποτέλεσμα την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου στην Ν. Φιλαδέλφεια, ενώ από την άλλη έχει ισχυρά αντανακλαστικά και αξιοποιεί όλα τα μέσα για την καταστολή των αγώνων του λαού, των εργαζομένων, των εκπαιδευτικών, των συνταξιούχων, των μαθητών κλπ. που παλεύουν για το δίκιο τους, ακόμη και να στέλνει τα ΜΑΤ σε κινητοποιήσεις ενάντια σε πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων ή για να παρθούν πίσω απολύσεις εργαζομένων. 

Η Ομάδα Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, μαζί με τα σωματεία, τους εργαζόμενους, δίπλα στον καθημερινό αγώνα για την ζωή μας, για δουλειά με δικαιώματα, για την υγεία του λαού, για την μόρφωση των παιδιών μας, δίνουμε και τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά, έτσι ώστε να μην σηκώσουν ποτέ πάλι κεφάλι οι φασίστες, ειδικά στις γειτονιές των αγώνων, της Ηλέκτρας Αποστόλου, του μπλόκου της Καλογρέζας. 

Καλούμε τις γυναίκες της περιοχής μας να απομονώσουμε τους φασίστες από τις γειτονιές μας και κάθε ναζιστική – φασιστική αντίληψη. Να προστατέψουμε τα παιδιά μας από το δηλητήριο του φασισμού. 

Καλούμε τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής μας να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην αντιφασιστική κινητοποίηση – πορεία την Τετάρτη 1η Νοέμβρη στις 18:00 στην συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγενείας. 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ 

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο