ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Ένας πατέρας έσκασε 20.000 ευρώ για να καταφέρει ο γιος του να παίξει έστω και δέκα λεπτά μπάλα σε μια ομάδα!

Ένας πατέρας έσκασε 20.000 ευρώ για να καταφέρει ο γιος του να παίξει έστω και δέκα λεπτά μπάλα σε μια ομάδα!

Συγκεκριμένα ο 22χρονος Μάρτιν δεν μοιάζει με επαγγελματία, ή τουλάχιστον ερασιτέχνη, ποδοσφαιριστή, όμως ήδη η ιστορία του έχει προκαλέσει πάταγο σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος ότι ο πατέρας του φοιτητή νομικής πλήρωσε μισό εκατ. κορώνες Τσεχίας για να μπορέσει ο γιος του να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί σε μία ημιεπαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ούστι ναντ Λάμπεμ δεν μοιάζει με άλλα!

Όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας, Πρέμισλ Κουμπάν, η πρόταση που έγινε από τη πλευρά του γονιού στην ομάδα ήταν άκρως συμφέρουσα και ήταν άμεση η θετική του απάντηση. Μάλιστα, το πλάνο δεν είναι απλά ο νεαρός να αγωνιστεί μόνο σε κάποιο παιχνίδι, αλλά να συμμετάσχει και σε προπονήσεις της ομάδας, ώστε να μπει στο κλίμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ωστόσο, ήδη έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα, για το αν αυτό είναι προσβλητικό για το άθλημα, δηλαδή στο όνομα της οικονομικής ενίσχυσης μίας ομάδας, να μπαίνει μέσα με τέτοιο τρόπο και να αγωνίζεται ένας άνθρωπος που δεν έχει παίξει ποτέ μα ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή του.

Οι περισσότεροι, πάντως, στις ιστοσελίδες της Τσεχίας θεωρούν πως πρόκειται για μία win-win κατάσταση, και η ομάδα μπορεί να ενισχυθεί με ένα σεβαστό ποσό και ο 22χρονος φοιτητής να πραγματοποιήσει το όνειρό του, αφού ποδόσφαιρο έχει παίξει μόνο σε… παιχνιδομηχανές.

https://www.instagram.com/p/CxLEPDBIS1L/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο