Ειδικό Ένθετο με θέμα την “Οπαδική Βία” στο νεό τεύχος του “Filadelfeia News Magazine” – Άλλο ενα κρούσμα “Οπαδικής Βίας” αυτή τη φορά στη Νέα Ιωνία

Ειδικό Ένθετο με θέμα την “Οπαδική Βία” αποκλειστικά στο νεό τεύχος του “Filadelfeia News Magazine” – Άλλο ένα κρούσμα “Οπαδικής Βίας” αυτή τη φορά στη Νέα Ιωνία

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΝΦ-ΝΧ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ “FILADELFEIA NEWS MAGAZINE” – ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER & ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΔΩ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι 87 νεαροί , οι οποίοι συνελήφθησαν στην περιοχή της Νέας Ιωνίας πριν αρχίσει ποδοσφαιρικός αγώνας τοπικών ομάδων.

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας άσκησε σε βάρος των συλληφθέντων ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων, που κατά περίπτωση απαγγέλθηκαν, και είναι όλα πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο με βάση το οποίο θα δικαστούν περιλαμβάνει αδικήματα όπως παραβίαση του νόμου περί αθλητικής βίας, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, κατοχή κροτίδων-φωτοβολίδων με αφορμή αθλητική εκδήλωση και παράνομη οπλοφορία.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Δεκάδες νεαροί, ανάμεσά τους πολλά ανήλικα παιδιά, είχαν κανονίσει μέσω διαδικτύου να συναντηθούν στη Νέα Ιωνία και να «λύσουν» τις οπαδικές τους διαφορές. Οι Αρχές αντιλήφθηκαν το ραντεβού, το οποίο είχε δοθεί πριν από μία τοπική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, πραγματοποίησαν παρέμβαση και συνέλαβαν 87 άτομα, ενώ περισσότεροι από 60 είναι ανήλικοι.

https://webtools-0df53bbc22ae482295dbcf7370989099.msvdn.net/embed/FbInRHYfELiY?autoPlay=false
Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκαν πλησίον γηπέδου της περιοχής, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν κομμάτια ξύλου και ράβδο, ενώ σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

«Όλα τα άτομα συνελήφθησαν –κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή», ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωσή της.

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο