ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καταγγελία της Κ.Ο. ΝΦ-ΝΧ του ΚΚΕ με αφορμή το έγγραφο του Α.Τ για μια απομάκρυνση του πανό

Καταγγελία της Κ.Ο. ΝΦ-ΝΧ του ΚΚΕ με αφορμή το έγγραφο του Α.Τ για μια απομάκρυνση του πανό

  Η Κομματική Οργάνωση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας του ΚΚΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ και την απαράδεκτη εντολή της αστυνομίας η οποία με έγγραφό της προς το Δήμαρχο απαιτεί να “κατέβει” το πανό του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο μας που δείχνει την αλληλεγγύη του Σωματείου στον παλαιστινιακό λαό. Ευθύνες έχει και ο Δήμαρχος που ασκεί πιέσεις στο Σωματείο ώστε οι ίδιοι εργαζόμενοι να «κατεβάσουν» το πανό.

            Η εντολή αφορά και πανό άλλων πολιτικών δυνάμεων με περιεχόμενο τις επικείμενες εκλογές.

            Η ενέργεια αυτή είναι διπλά προκλητική γιατί συμπίπτει χρονικά με το βομβαρδισμό σχολείου του ΟΗΕ από το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, σκοτώνοντας γυναικόπαιδα.

 Η εντολή της αστυνομίας δεν είναι καθόλου τυχαία ούτε πρωτοφανής. Ακολουθεί πιστά τις εντολές της κυβέρνησης που υποστηρίζει το δικαίωμα της αυτοάμυνας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, με όλους τους τρόπους. Στην ίδια κατεύθυνση ευθυγραμμίζονται και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση, Πλέυση Ελευθερίας και άλλα εθνικιστικά κόμματα. Θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου και για τον λόγο αυτό αξιοποιεί κάθε μηχανισμό που διαθέτει.

            Αποδεικνύεται, για ακόμη μια φορά, πόσο ενοχλούνται από την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον λαό της Παλαιστίνης και για το δικαίωμά του να έχει τη δική του πατρίδα. Ό, τι και να κάνουν δεν μπορούν να κρύψουν ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία έχουν διαλέξει τη σωστή πλευρά της Ιστορίας, κόντρα στους δολοφόνους Ισραήλ – ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, που όλες οι κυβερνήσεις πίνουν νερό στο όνομά τους. Ό,τι και να κάνουν ο ελληνικός λαός θα αντιπαλέψει την εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια που εξυφαίνονται στη Μέση Ανατολή και θα αντισταθεί στη σφαγή των Παλαιστινίων.

 Η Κομματική Οργάνωση Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας του ΚΚΕ καλεί τον λαό της περιοχής μας να μην επιτρέψει αυτές τις ενέργειες που θυμίζουν άλλες εποχές. Να δυναμώσει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσει τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και με την ψήφο του στις 9 Ιουνίου δίνοντας δύναμη στην μοναδική γνήσια αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική φωνή, το ΚΚΕ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο