ΝΕΑ ΑΕΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Ματίας Αλμέιδα για τον Cade Cowell του San jose

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Ματίας Αλμέιδα για τον Cade Cowell του San jose για λογαριασμό της ΑΕΚ

Ο επιθετικός του San Jose Earhquakes, Cade Cowell, που είναι μόλις 20 ετών, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να γίνει νέα ενίσχυση, ωστόσο, οι Chivas και Liga MX φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά την τελευταία σεζόν του MLS, όπου ο Columbus Crew τερμάτισε ως νέος μονάρχης, ο San Jose Earthqueakes κατάφερε να περάσει κρυφά στους τελικούς των πλέι οφ τερματίζοντας στην ένατη θέση με 44 βαθμούς, ωστόσο, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το Sporting KC και έμεινε εκτός.

Την πρόσφατη σεζόν του Major League Soccer, ο Cade Cowell κατέγραψε ένα γκολ και 3 ασίστ στα 23 παιχνίδια που έπαιξε, με το αριστερό φτερό να είναι εκεί που έπαιξε περισσότερο. Τώρα, η άφιξή του στο Chivas φαίνεται επικείμενη, καθώς ο Tom Bogert, εκπρόσωπος του MLS και δημοσιογράφος του The Athletic, αναφέρει ότι έχουν φτάσει σε συμφωνία 4 εκατομμυρίων δολαρίων για τον επιθετικό του USMNT, αν και «κοντά, αλλά όχι ακόμα».

Ωστόσο, η ομάδα της Γκουανταλαχάρα δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Cowell, αφού ο Matías Almeyda, πρώην προπονητής και των δύο ομάδων, San Jose και Chivas, θέλει να τον εντάξει στις τάξεις της AEK Atenas. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τελειώσει το μυθιστόρημα του Cade Cowell που, προς το παρόν, είναι πιο κοντά στη μεξικανική ομάδα, αν και ο Matías Almeyda δεν το βάζει κάτω και επιδιώκει να τον πάει στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο