ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Πρόγραμμα Ημερήσιας Θερινής Αθλητικής και Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 2024

Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Πρόγραμμα Ημερήσιας Θερινής Αθλητικής και Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 2024

Η ενημέρωση του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

📣 Πρόγραμμα Ημερήσιας Θερινής Αθλητικής και Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 2024 #summer_camp

🎈 Ενημερώνουμε τους γονείς ότι ΟΛΕΣ οι δηλώσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ημερήσιας Θερινής Αθλητικής και Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών 2024, ηλικίας 6-12 ετών του Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

📣 Το πρόγραμμα ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 5 Ιουλίου 2024 και η συμμετοχή είναι άνευ αντιτίμου.

Οι ώρες προσέλευσης των παιδιών είναι 7.00 πμ – 9.00 πμ και οι ώρες αποχώρησης 3:00 μμ – 3:30 μμ. Όσοι και όσες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

📣 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Προγράμματος θα λάβουν οι συμμετέχοντες από τους υπεύθυνους και τους εκπαιδευτές την ημέρα έναρξης του Προγράμματος.

♦️ Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Τμήματα Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού, στηρίζεται στους εργαζόμενους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, καθηγητές φυσικής αγωγής, και οι δράσεις εμπλουτίζονται με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, καθηγητών εικαστικών και θεατροπαιδαγωγών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο