ΜΠΑΣΚΕΤΝΕΑ ΑΕΚ

Μπάσκετ ΑΕΚ |”Τα κομμάτια της Ιστορίας μας”

Μπάσκετ ΑΕΚ |”Τα κομμάτια της Ιστορίας μας”

Με αίσθημα ευθύνης έναντι των οπαδών του ενδόξου Σωματείου μας, το οποίο εφέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από τη γέννησή του, ενημερώνουμε, ότι:

Έχουμε πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας.

Αναγνωρίζουμε, ότι το μέχρι στιγμής παραγόμενο αποτέλεσμα «πόρρω απέχει» από τα προσδοκώμενα σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό μας. Πρόδηλο είναι, ότι υπήρξαν αστοχίες και αδυναμίες για τις οποίες απολογούμαστε. Ωστόσο, η «Βασίλισσα» παρά τη δεινή θέση της, παραμένει εντός όλων των στόχων και κρίνουμε, ότι πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί.

Όλοι μαζί άλλωστε ήμασταν στις πολλές χαρές και λίγες λύπες του πρόσφατου παρελθόντος.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την Ομάδα μας.  Είναι αυτονόητη συνθήκη για να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, θα έρθει η ώρα για «να κάνουμε ταμείο».

Διαβεβαιώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας, ότι εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξουν οι απαιτούμενες δομικές αλλαγές στον Οργανισμό, προκειμένου για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Προσώρας προχωράμε απρόσκοπτα τις δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδων. Η τρέχουσα επετειακή περίοδος εξακολουθεί ν’ αποτελεί για εμάς αφετηρία νέων στόχων και αέναης περισυλλογής. Έχουμε υποχρέωση και καθήκον μαζί να τιμήσουμε «εν τοις πράγμασι» την Ιστορία μας.

Συνεχίζουμε…

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Τα κομμάτια της Ιστορίας μας»

Ο μικρός Χρήστος «ταξιδεύει» στην Ιστορία της ΑΕΚ, μέσα από γήπεδα – σταθμούς, συναντώντας παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα της «Βασίλισσας». Στόχος; Να ανακαλύψει τι κρύβει ο κρυμμένος θησαυρός… 💛

#aekbetssonbc#100years#history

Μετάβαση στο περιεχόμενο