ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Μπαμπάδες και παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο στη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς των Ακαδημιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Μπαμπάδες και παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο στη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς των Ακαδημιών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: «Μας κάνει χαρούμενους ότι βγάζουμε σωστούς αθλητές και σωστούς ανθρώπους»

Με τον καθιερωμένο αγώνα ανάμεσα σε μπαμπάδες και παιδιά στα δημοτικά γήπεδα της οδού Καλαβρύτων ολοκληρώθηκε ακόμα μια αγωνιστική χρονιά για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Μεικτές ομάδες από μεγάλους και μικρούς, αγόρια και κορίτσια (καθώς οι Ακαδημίες του Δήμου διαθέτουν και ομάδα κοριτσιών) έπαιξαν σε ένα μίνι τουρνουά χωρίς νικητές και χαμένους, για την χαρά του παιχνιδιού και του Αθλητισμού, όπως άλλωστε είναι και η κυρίαρχη φιλοσοφία των Ακαδημιών του Δήμου. Εντούτοις, από τις ομάδες των Ακαδημιών δεν λείπουν οι διακρίσεις στα πρωταθλήματα στα οποία λαμβάνουν μέρος κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, και η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ – υπό την ευθύνη της οποίας λειτουργούν οι Ακαδημίες – βράβευσαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και πέτυχαν τους στόχους τους στα τοπικά τουρνουά.

«Αυτό που μας χαροποιεί δεν είναι τόσο οι νίκες και οι διακρίσεις, όσο ότι μέσα από τις Ακαδημίες μας τα παιδιά μαθαίνουν να είναι σωστοί αθλητές, πάνω από όλα όμως σωστοί άνθρωποι. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, σε όλο το προσωπικό και στους ανθρώπους της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Όπως τόνισαν ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, Νίκος Σπυρόπουλος, και η αντιπρόεδρος, Έφη Κανλή, η καλή δουλειά με σεβασμό στα παιδιά και το αθλητικό ιδεώδες θα συνεχίσει στις Ακαδημίες και τη νέα χρονιά, καλώντας ακόμα περισσότερους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στη μεγάλη οικογένεια των Ακαδημιών της ΚΕΑΕΔΗΑ.

Θυμίζουμε, οι εγγραφές για την εκάστοτε αγωνιστική περίοδο αφορούν αγόρια ηλικίας 4 έως 17 ετών και κορίτσια 5 έως 15 ετών και γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου Ηρακλείου Αττικής) ή στα τηλέφωνα 2102756740 και 6981258090.

Μετάβαση στο περιεχόμενο