ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΑΣΕΠ: “Τρέχουν” προσλήψεις σε Δήμους Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας

ΑΣΕΠ: “Τρέχουν” προσλήψεις σε Δήμους Μεταμόρφωσης και Νέας Ιωνίας

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές 9 θέσεις εργασίας στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (protokolo@metamorfossi.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Μεταμόρφωσης, Ι. Ράλλη & Δημαρχείου, Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψη κου Στυλιανέση Σπυρίδωνα και κας Αθανασίας Ρεσβάνη (τηλ. επικοινωνίας: 213-2012900).

ΑΣΕΠ: Προλήψεις 28 ατόμων στο Δήμο Νέας Ιωνίας 

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας γνωστοποιεί την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόµων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Κεντρικός άξονας της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με νοητική αναπηρία, οι οποίοι χρειάζονται υποστήριξη προκειμένου να αναπτύξουν μεγαλύτερο βαθμό αυτονομίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν, στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας και η κοινωνική λειτουργός του ΕΕΕ «Μαργαρίτα» κ Διονυσία Βελντέ. Συμφωνήθηκε ένα πλαίσιο συνεργασίας το οποίο θα περιλαμβάνει δυνατότητα εκ μέρους του Δήμου παραπομπών στις υπηρεσίες συμβουλευτικής – επαγγελματικού προσανατολισμού του κέντρου και ανάπτυξης δράσεων ευαισθητοποίησης.

ΧΡΗΣΙΜΑ LINK

https://www.eeamargarita.gr/

Πηγή

Μετάβαση στο περιεχόμενο